Sådan bruges freeCodeCamp på en mobiltelefon

I 5 år har freeCodeCamp hjulpet millioner med at lære at kode for ... godt ... gratis!

De lave omkostninger har åbnet en verden af ​​muligheder for dem, der ikke havde råd til et bootcamp eller de mange dyre kurser, der er tilgængelige. Der har dog været en adgangsbarriere for nogle - nødvendigheden af ​​at bruge en bærbar / stationær pc.

Kodning på gratisCodeCamp har været mulig på en mobilenhed, men det har aldrig været en behagelig oplevelse - indtil i dag!

Med freeCodeCamps 5-årsdag kommer en vidunderlig gave til udviklerfællesskabet: den nye Command Line Chic interface, der inkluderer en langt overlegen mobiloplevelse, end der tidligere har været tilgængelig.

Få mest muligt ud af mobil kodning

Måske har du prøvet at bruge din mobile enhed til kodning på freeCodeCamp før og bemærket en irriterende fejl - det er umuligt at slette ting ordentligt!

Hvis du har stødt på dette, er årsagen til problemet enkel - dine forslag til tastatur behandler de enkelte tegn som længere strenge. Jeg har ikke undersøgt dette detaljeret, men min intuition er, at det sletter html-enhedskoden.

Løsningen er enkel - sluk for autoforslag, eller brug endnu et dedikeret kodetastatur til din enhed .

Dette har den ekstra fordel, at de nøgler, du bruger ofte til programmering (men ikke et naturligt sprog), er lettere tilgængelige, såsom parenteser, seler og andre specialtegn.

Kodning af tastaturer til din mobile enhed

CodeBoard til Android har et pakket tastatur med alle de nøgler, du sandsynligvis har brug for, når du gennemfører freeCodeCamp-læseplanen. Tavlen er lidt for overfyldt på en telefon (selvom jeg stadig bruger den og har vænnet mig til den), men på en tablet er den en perfekt ledsager.

DevKey for iOs præsenterer en meget mindre overfyldt grænseflade, mens den stadig leverer de fleste af de nøgler, du sandsynligvis har brug for. Jeg kan ikke personligt tilslutte mig dette, da jeg ikke har en iPhone - men det er overflødigt at sige, at det giver en bedre oplevelse for mobil kodning end standardtastaturer.

Kodning på farten!

Nu hvor du har overladt dit mobile læringsmiljø, kan du tage disse gratisCodeCamp-lektioner med dig overalt, uden behov for en klodset bærbar hotspotting fra din telefon.

En ting, som jeg virkelig ser frem til, er at bruge den nye grænseflade og min mobile opsætning til at øge min deltagelse på freeCodeCamp-forummet! Jeg har altid primært beskæftiget mig med forummet på min telefon, men har kæmpet for at hjælpe med kodningsudfordringer på grund af den tidligere dårlige mobile oplevelse. Nu kan du forvente at få endnu mere hjælp fra mig og forhåbentlig andre!

Tillykke med fødselsdagen, freeCodeCamp og glad kodning, I'all!

Du kan følge mine mere uformelle teknologiske vandringer på Twitter @JacksonBates!