Lær Bootstrap 4 i dette gratis 10-delt kursus

Bootstrap 4 repræsenterer en komplet omskrivning af hele biblioteket, og det bringer flere nye funktioner og koncepter med sig til at pakke dit hoved rundt. Så det kan føles overvældende at springe først ind i dokumentationen for at lære det.

Derfor har vi gået sammen med Neil Rowe (tidligere kendt som CodersGuide) og skabt et gratis kursus i fuld længde på Bootstrap 4. Neil oprettede tidligere et af de mest populære Bootstrap 3-kurser på YouTube, så vi er meget glade for, at han er valgt at bruge Scrimba til sit opfølgningskursus.

Du kan tage kurset i dag. Bare gå over til kursussiden, så bliver du Bootstrap 4-mester inden for en time.

Lad os nu se nærmere på, hvad du vil lære!

# 1 Kursus introduktion

I den første screencast får du et overblik over selve Bootstrap, og hvilke hjælpeprogrammer og komponenter det bringer med sig. Neil gennemgår også de vigtigste fordele, v4 bringer til bordet.

# 2 Det responsive netsystem

Kurset følger derefter op med en af ​​de vigtigste komponenter i Bootstrap, det responsive gitter system. Neil forklarer, hvordan man opretter forskellige gitre med forskellige breakpoints, kolonnestørrelser og forskydninger.

# 3 Responsive Navbars

Navbar-komponenten er en stor grund til, at mange mennesker bruger Bootstrap. I denne forelæsning lærer du at opbygge en lydhør navbar, der kollapser i en hamburger-menu på små skærme.

# 4 Modeller

Bootstrap gør det også super nemt at oprette modeller, som ofte er nyttige. I denne forelæsning lærer du, hvordan du bygger dem trin for trin.

# 5 Formularer

Formularer er kritiske for de fleste websteder, så det er godt at vide, hvordan man opretter dem. Så i denne forelæsning lærer du, hvordan du opretter en responsiv tilmeldingsformular. Her vil dine færdigheder fra den responsive gitterforelæsning også komme til nytte.

# 6 Liste grupper

Listegrupper kan bruges til mange forskellige formål. De kan for eksempel bruges som et sidebjælke, en menu, en liste over artikler eller hvad du vil, grundlæggende.

# 7 kort

Bootstrap 4 introducerer en helt ny komponent kaldet kort, der erstatter paneler, brønde og miniaturer. Et kort er en fleksibel og udvidelig indholdsbeholder. I denne forelæsning lærer du at oprette en ved hjælp af forskellige komponenter, der ofte udgør et kort.

# 8 Tabeller

Bootstrap 4 leveres også med en masse klasser til ændring af tabeller, og denne forelæsning demonstrerer de fleste af dem. De tilmelder sig, hvilket betyder at du aktivt skal tilføje en tabelklasse for at gøre en tabel til en Bootstrap-tabel. Dette er i modsætning til, hvordan det plejede at være, før almindelige HTML-tabeller automatisk blev omdannet til Bootstrap-tabeller.

# 9 Alarmer

Alarmer er ikke særlig spændende, og der er ikke for mange ændringer fra tidligere versioner af biblioteket, så hvis du har brugt Bootstrap 2 eller 3, skal du være ret fortrolig med alt dette. Det er dog vigtigt at lære disse at kende, da det at give dine brugere beskeder og meddelelser via alarmer kan hjælpe med at gøre dit websted mere brugervenligt.

# 10 Navigationsmuligheder

Endelig afslutter kurset, hvor det startede, ved at give dig flere værktøjer i dit bælte, når det kommer til navigationslinjer, som faner og drop-down. Dette er praktisk at vide, men ikke så kerne som tingene i forelæsning to, hvorfor det kommer i slutningen af ​​kurset.

Ved at følge alle disse forelæsninger back-to-back, skal du være i stand til at begynde at opbygge websteder med Bootstrap 4. Og hvis du sidder fast, vil du være veludstyret til at dykke ned i doku- menterne for at løse de problemer, du måtte have.

Scrimba-formatet

Lad os endelig også kigge hurtigt på teknologien bag kurset. Den er bygget ved hjælp af Scrimba, et interaktivt kodende screencast-værktøj. En "scrim" ligner normal video, men den er fuldt interaktiv. Dette betyder, at du kan redigere koden inde i screencast.

Her er en gif, der forklarer konceptet:

Sæt screencast på pause → Rediger koden → Kør den!  → Se dine ændringer

Sæt screencast på pause → Rediger koden → Kør den! → Se dine ændringer

Dette er fantastisk, når du føler at du har brug for at eksperimentere med koden for at forstå det korrekt, eller når du bare vil kopiere et stykke af koden.

Så hvad venter du på? Gå videre og tag kurset i dag!

Tak for læsningen! Mit navn er Per, jeg er medstifter af Scrimba, og jeg elsker at hjælpe folk med at lære nye færdigheder. Følg mig på Twitter, hvis du vil have besked om nye artikler og ressourcer.

Tak for læsningen! Mit navn er Per Borgen, jeg er medstifter af Scrimba - den nemmeste måde at lære at kode på. Du bør tjekke vores responsive webdesign bootcamp, hvis du vil lære at opbygge et moderne websted på et professionelt niveau.