Sådan lander du en førsteklasses teknisk praktikplads - og et teknisk job - mens du stadig er i skole

For syv semestre siden startede jeg college uden programmeringsbaggrund. Det eneste, jeg havde, var høje forhåbninger om at arbejde inden for teknologi.

Da rekrutteringssæsonen først rullede rundt, søgte jeg til en flok virksomheder. Jeg fik et par tilbagekald, men det er det. Ingen opfølgninger. Ingen interviews på stedet. Ikke noget.

Jeg fortsatte med at prøve. Jeg søgte over 150 virksomheder. Jeg stod over for snesevis af interviews.

Jeg mislykkedes meget mere, end jeg lykkedes. Men det er okay. Fordi disse fejl gjorde mine øjeblikke af sejr endnu mere mindeværdige.

Undervejs mødte jeg hjælpsomme mentorer og guidede ambitiøse mentees. Disse mennesker arbejder nu på steder som Airbnb, Facebook, Google, SpaceX og Snap.

For mig landede jeg en praktikplads hos Uber sidste sommer. Og jeg er på vej til at acceptere et fuldtidsjob hos et af mine yndlingsfirmaer, når jeg er uddannet.

Nu hvor jeg er i mit sidste skoleår, vil jeg dele alt, hvad jeg har lært gennem årene. Dette er ikke meningen at være den ultimative håndbog. Det er kun en beskeden guide født ud af min kærlighed til at hjælpe andre med at nå deres mål (og min kærlighed til Legos).

I slutningen af ​​denne artikel ved du alt, hvad jeg ville ønske, jeg havde kendt, da jeg første gang begyndte at sende applikationer.

Et par ord inden vi begynder ...

Lad ikke din kamp for det perfekte job overtage dit liv. Skolen er en tid med selvopdagelse og all-around personlig vækst. Så gå derude og møde mennesker, der laver forskellige ting. Deltag i forskellige studenterorganisationer og deltag i aktiviteter uden for din komfortzone.

Det er alt for let at forbinde din selvværd med, hvor prestigefyldt et job du kan få. Men husk: der er så mange vigtigere ting i livet end arbejde.

Mine bedste minder fra college bruger ikke uger på at preppe til interviews eller endda få telefonopkald. De udforsker San Francisco for første gang med mine nærmeste venner. De spiller volleyball med mine sjove holdkammerater. Jeg værdsætter disse unikke oplevelser, jeg delte med mennesker, jeg elsker meget mere end noget job.

For at omskrive mit foretrukne citat fra Twitter og Medium-grundlægger Ev Williams: “Fejl i dit [arbejde] er ikke fiasko i livet. Fejl i jeres forhold er. ” Gå ikke glip af hvad der er vigtigt.

Det er heller ikke tilfældigt, at alle jeg kender med et stærkt supportsystem til sidst fandt succes. Når du falder i en nedgang - og det gør vi alle - har du brug for, at dine venner er der for dig. Jeg ville aldrig have klaret mit første år uden fantastiske venner, der holdt mig flydende.

Lad os nu komme i gang. Pumpede du? Jeg er pumpet!

Bygge grundlæggende

Før vi kommer til de gode ting, skal du opbygge solide grundlæggende. Synes indlysende? Absolut. Men dette er det sværeste trin i denne vejledning, så lyt op.

Nu er denne guide designet til universitetsstuderende, så hvis du går i gymnasiet, scram! Bare for sjov. Faktisk beundrer jeg dit initiativ. Da jeg gik i gymnasiet, anede jeg ikke den svageste idé om, hvad jeg ville gøre.

Hvis du fører op til college, skal din højeste prioritet være at styrke dine matematiske færdigheder. Datalogi er stærkt afhængig af matematiske begreber som sandsynlighed, logik og talteori. Uden matematik kommer du ikke langt i hårde ukrudtsklasser og tekniske interviews.

Hvis du allerede er dygtig i matematik, skal du fortsætte med at læse. Det meste af denne vejledning er lige så anvendelig for dig som for universitetsstuderende. Gå til sektionen online-klasser nedenfor, og gå videre gennem resten af ​​denne guide. Det er udfordrende, men bestemt ikke umuligt at lande en praktikplads som gymnasium.

OKAY. Tilbage til universitetsstuderende.

Opbygning af grundlæggende begynder med dine intro-programmeringskurser. Vær opmærksom og mestre det grundlæggende. En populær, men vildledt opfattelse er "GPA betyder ikke noget." Selvom det er sandt, at de fleste virksomheder ikke vil undersøge din GPA, vil eventuelle huller i din grundlæggende viden vende tilbage for at bide dig senere. Ved at få en anstændig GPA får du sandsynligvis også det grundlæggende.

Dine klasser vil dække en masse grundlæggende viden, men de skraber næppe overfladen af ​​moderne teknologi. Gå og udforsk interessante emner omkring de centrale begreber, der undervises i klassen. Sådan får du en bred viden og kommer med fremtidige projektideer.

Hvis du ikke studerer datalogi, skal du ikke bekymre dig.

Jeg har venner, der skiftede mening og startede CS deres juniorår. De tog stadig eksamen til tiden med gode jobtilbud, så du er slet ikke for sent. Når det er sagt, bliver du nødt til at ofre og tage ekstra klasser hvert semester.

Hvis du ikke er i stand til at tage CS-klasser på college, er der masser af fantastiske online-ressourcer, der kan hjælpe dig.

To af de bedste online intro kurser er Harvard CS50x på edX og CS101 på Udacity. Efter denne introduktion skal du mestre datastrukturer og algoritmer. Jeg anbefaler Princeton Algorithms Part 1 og Part 2 på Coursera eller CS61B af UC Berkeley.

For at sikre, at du er på rette spor, henvises til Googles tekniske udviklingsvejledning.

Bare rolig, hvis du først kæmper.

Et par uger i mit første semester var jeg helt overvældet. Jeg tilbragte dage med at studere koncepter, der tog andre studerende timer at forstå. Jeg tænkte på at give op hver uge. "Hvordan skal jeg nogensinde indhente disse vidunderbarn?"

Men hvis du spørger mig eller nogen af ​​mine venner, der har klaret det, fortæller vi alle det samme: At lære at programmere handler ikke om, hvor talentfuld du er, eller hvor tidligt du begyndte at kode. Det handler om udholdenhed.

Opbygning af din programmeringsintuition tager lang tid - ligesom at lære et menneskeligt sprog. Du kan ikke se lyset ved enden af ​​tunnelen i lang tid. Men stol på mig. Hvis du tager et skridt ad gangen, når du til sidst.

At være motiveret er svært, men der er en hemmelighed.

Fokus på mestring i stedet for resultater.

Gør det til dit mål at blive bedre til en færdighed i stedet for at opnå et bestemt resultat. Dr. Heidi Grant Halvorson foretog en undersøgelse, hvor hun bad to grupper af mennesker om at løse forskellige problemer. Den første gruppe fik besked på at score så højt som muligt. Den anden gruppe fik besked på at behandle problemerne som en læringsmulighed.

Resultaterne var overraskende. Den første gruppe blev frustreret, mens den anden gruppe fortsatte og løste flere problemer.

Ved at fokusere på mestring ser du forhindringer og tidspres som ting, der hjælper dig med at vokse. I modsætning hertil indrammer en resultatorienteret tankegang problemer som irriterende vejspærringer, der hæmmer din vej.

Hvad mere er, vil du se løbende fremskridt, hvis du koncentrerer dig om mestring. Hver gang du læser et nyt afsnit eller løser et nyt spørgsmål, forbedrer du dine færdigheder. Denne form for kontinuerlig tilfredsstillelse er utrolig tilfredsstillende.

Så næste gang du studerer til klasse eller træner til interviews, skal du fokusere på at blive bedre i stedet for at tage eksamen eller lande tilbudet.

Du kan læse mere om denne taktik i Edmond Laus Quora-indlæg.

Ud over grundlæggende kodningsfærdigheder skal du vide, hvad der sker i teknologibranchen.

Dette går ud over at lyde smart under rekruttering. Ved at være opmærksom på branchen vil du være den første til at opdage nye muligheder for at drive din karriere fremad.

For online læsning, se TechCrunch, Techmeme, Product Hunt og Hacker News. Hvis du er en hyppig Twitter-bruger, skal du følge tekniske nyhedskilder. På Medium og Quora skal du tilpasse dine feeds for at få indsigtsfulde indstillinger i branchen.

Hvis du er interesseret i nyhedsbreve via e-mail, skal du kigge på Axios Pro Rata, CB Insights og Mattermark Daily.

For at lave et dybt dyk på et bestemt firma skal du bruge Crunchbase og virksomhedens blog. Du kan også lære om virksomhedens kultur fra Glassdoor.

Endelig skal du ikke glemme at tale med folk. Jeg lærte så meget om den tekniske verden fra afslappede samtaler med venner og klassekammerater.

Over tid vil du læse om mange interessante virksomheder. Begynd at sammensætte et regneark over virksomheder, du er interesseret i fra dag 1. Når du ansøger om disse virksomheder i fremtiden, skal du bruge dette regneark til at spore dine fremskridt.

Når først fundamentet er nede, er det tid til at anvende dine færdigheder. En af de bedste måder at gøre det på er ved ...

Bygningsprojekter

Hvis du er som mig, har du ikke meget erfaring til at begynde med, og det er OK! Det første trin er at udfylde det tomme CV med projekter.

Da jeg først besluttede at arbejde på et projekt, havde jeg beslutningslammelse i flere dage. ”Hvad skal jeg lave? Hvad hvis det ikke er originalt? Hvad hvis folk ikke kan lide det? ”

Senere indså jeg, at det ikke rigtig betyder noget, hvad projektet er. At lære noget og afslutte det, du starter, er meget vigtigere. Men dette betyder ikke, at du kan lave, hvad du vil. Hvis dit projekt er for trivielt, vil du ikke imponere nogen rekrutterere. Hvis dit qq-projekt er for komplekst, mister du momentum, inden du gennemfører det.

Målet er at lave et projekt, som du tror, ​​du kan gennemføre på en til to måneder. Projektet skal involvere datastrukturer, algoritmer og designbeslutninger. Og gør noget, du er interesseret i, så du faktisk tager det hele vejen til afslutning.

Her er en samling af projektideer på Reddit til inspiration.

Når du har fået en idé, skal du tage lidt tid til at planlægge, men det tager ikke for lang tid. Du vil starte så hurtigt som muligt. Nu spekulerer du måske på: "Er det ikke uansvarligt at springe ind for tidligt?"

Generelt ja. Men personlige projekter adskiller sig fra virksomhedsprojekter. Personlige projekter skal lære dig noget nyt og styrke din baggrund under rekruttering. I modsætning til virksomhedsprojekter behøver du ikke at besætte design og kodekvalitet.

Hvis du føler dig fast i starten, skal du skrive nogle koder ned - en hvilken som helst kode. At bygge et personligt projekt er som at skrive, du starter bare. Bare rolig, hvis det ikke giver mening. At se kode i en editor vil få din juice til at flyde.

Spor dit projekt med versionskontrol. Hvis du ikke ved hvad det er, skal du oprette en Github-konto og lære at bruge Git. Du har brug for Github, da det er den primære måde, du gemmer og viser dine projekter på.

Hvis du kan, skal du gøre dit projekt live, så rekrutterere kan lege med det. De fleste rekrutterere vil ikke inspicere din kode, så en live demo er den bedste måde at vise dit projekt på.

Målet er at gennemføre tre til fem projekter, inden du begynder at ansøge.

Et fantastisk første projekt er et personligt websted.

Du lærer det grundlæggende i webudvikling og får din egen plads på Internettet til at vise dit arbejde.

Codecademy har to fremragende tutorials om bygning af hjemmesider:

 • Opret et websted lærer dig det grundlæggende i HTML, CSS og Bootstrap.
 • Implementere et websted lærer dig, hvordan du placerer dit websted på internettet. Trin 3 i denne vejledning er ikke nødvendig, brug bare det gratis .github.io domæne.

For nemt? Konverter dit personlige websted til en dynamisk blog. For at gøre dette skal du lære en webudviklingsramme som Rails eller Django. Tjek Ruby on Rails Tutorial eller The Django Girls Guide.

Muse og Awwwards har eksempler på personlige websteder, hvis du har brug for designinspiration. Du skal også tjekke dette onde personlige websted.

Hackathons er gode til at motivere dig selv til at lave projekter.

Skoler og organisationer over hele verden er vært for hackathons, som er projektopbygningskonkurrencer, der varer flere dage. I løbet af denne korte tidsperiode lærer du meget, kommer med unikke ideer og møder interessante mennesker.

Mange hackathons refunderer rejser, så der er ingen undskyldning for ikke at gå. Brug Hackalist eller Hackevents til at opdage kommende.

Nogle af de bedste nordamerikanske hackathons, jeg kender til, er PennApps, HackMIT, HackNY, MHacks, HackTech, HackIllinois, CalHacks, TreeHacks, Hack the North, YC Hacks og Greylock Techfair.

Du kan også bidrage til open source-projekter.

Arbejde med open source er en fantastisk måde at tilføre værdi til meningsfulde projekter på. Derudover lærer du meget ved at se kode skrevet af mere erfarne ingeniører.

At springe ind i open source for første gang kan være skræmmende. To gode indgangspunkter er Google Summer of Code og Sayan Chowdhury's artikel om open source for begyndere. Github frigav også netop deres helt egen open source-guide. Find et sejt projekt, og dykke ned i. Du får hurtigt fat på det.

Forskning er et alternativ til projekter.

Hvis din skole har et studenterforskningsprogram, fantastisk! Anvend asap. Hvis den ikke har en, skal du slå op, hvilken forskning dine professorer laver. Hvis deres arbejde virker interessant, kan du sende dem en e-mail og spørge, om du kan bidrage. Du vil blive overrasket over, hvor modtagelige de er for ivrige undergrads.

I fremtiden kan du endda bede dit team om at henvise dig til banebrydende virksomheder. Husk, at forskning hører til under Erfaring snarere end Projekter i dit CV.

Det kan være hårde balanceringsprojekter og skole.

En klage, jeg ofte hører, er "Jeg har ikke tid til at lave sideprojekter, mens jeg tager undervisning." Jeg er personligt skyldig i at have sagt det fra tid til anden.

Det er svært at afsætte tid til projekter, fordi du i modsætning til skolen ikke holdes ansvarlig for deadlines og eksamener. Efter en dag med at studere er det fristende at vælge sociale medier eller videospil frem for dit projekt. Men hvis du bliver ved med at udsætte det, vil semesteret være slut, før du ved af det.

For at bekæmpe udsættelse skal du tvinge dig selv til at arbejde lidt på dit projekt hver dag. Selvom det kun er 15 minutter, vil du danne en vane med at gøre løbende fremskridt.

Dette er også grunden til, at hackathons og forskningsprojekter er så store. De pålægger eksterne deadlines og forventninger, så du ikke kan trække hælene.

Nu hvor du har nogle erfaringer, skal du sætte det et eller andet sted.

Oprettelse af et CV

At skrive et CV kan virke ret ligetil, men der er masser af nuancer. Det er trods alt det første, som rekrutterere vil læse om dig. Det er afgørende at skabe et godt førsteindtryk.

... Og du er nødt til at gøre det indtryk hurtigt. Rekrutterere bruger i gennemsnit seks sekunder på at gennemgå et CV. Du hørte det rigtigt. Seks sekunder.

Næsten al den tid bruges på dit navn, virksomheder, jobtitler, start- / slutdatoer, skole, større og projekttitler. Alt på dit CV skal skræddersys til at hjælpe rekrutterere med at finde disse vigtige oplysninger så hurtigt som muligt.

Her er nogle vigtige retningslinjer.

Let at scanne:

 • Hold dig til en side.
 • Hold det sort og hvidt, hvis du ikke er dygtig til design. Farverne er støjende.
 • Hold dig til et standardformat (kronologisk, ingen underlige skrifttyper, 10,5 til 12 pt skriftstørrelse, 0,5 til 1 tomme margener). Standardformater er mere læselige ved programmer til genoptagelse og lettere at skimme af rekrutterere.
 • Hold det kortfattet. Tekstvægge fraråder læsere.

Fremhæv nøglepunkterne:

 • Gør dit navn stort.
 • Fremhæv firmanavne, jobtitler, start- / slutdatoer, skolens navn, hoved- og projekttitler.
 • Vigtigt indhold skal være højere op. For en studerende er rækkefølgen af ​​betydning normalt Uddannelse> Erfaring> Projekter> Færdigheder.

Skær fedtet:

 • Mål og resumé er unødvendige.
 • Beskrivelser skal sige noget håndgribeligt. “Enestående holdspiller” fungerer ikke. "Øgede brugerkonverteringsfrekvenser med 20%" gør.
 • Mennesker uden teknisk baggrund læser dit CV, så slippe af med indviklede detaljer.

Forsøm ikke detaljerne:

 • Inkluder den højeste af din kumulative GPA og din større GPA. Hvis de begge er mindre end 3,0, skal du lade den være væk.
 • Inkluder links til en live demo eller Github repo for hvert projekt.
 • Medtag ikke noget, du ikke ville være komfortabel med at besvare spørgsmål om. De fleste mennesker begår denne fejl, når de angiver deres færdigheder.

For flere tip, læs dette.

Når du har afsluttet dit CV, skal dine jævnaldrende gennemgå det. Bed dem om at være ærlige og barske. Mit første udkast var forfærdeligt sammenlignet med mit tiende udkast.

Brug online CV-bygherrer, hvis du har kort tid.

Standard CV og CakeResume er to fremragende værktøjer, der gør det til en leg at generere et smukt CV.

Hvis du ikke har en LinkedIn-profil, skal du oprette en.

LinkedIn gør det muligt for rekrutterere at finde dig og hjælper dig med at vedligeholde dit professionelle netværk. Plus, du har brug for det til kolde e-mail-rekrutterere senere.

Med et par projekter under bæltet og genoptages i hånden, er du klar til at begynde at forberede dig til interviews.

Bliv kampklar til interviews

Interviewproblemer kan opdeles i to spande, adfærdsmæssige spørgsmål og tekniske spørgsmål. Du skal begynde at øve begge mindst to måneder inden du ansøger. Da rekrutteringssæsonen starter i august / september, er sommerferie et godt tidspunkt at begynde.

Adfærdsmæssige spørgsmål

Formålet med adfærdsspørgsmål er at finde ud af mere om din baggrund, og om du rent faktisk gjorde det, du sagde på dit CV. Tag ikke let på adfærdssamtalen. En dårlig præstation kan synke dine chancer for at få tilbudet.

For at løse adfærdsspørgsmål har du brug for et stærkt svar på "Fortæl mig om dig selv" og tre historier til at håndtere alle andre spørgsmål.

"Fortæl mig om dig selv" er det mest almindelige adfærdsspørgsmål, du får, og du skal knuse det.

Foretag ikke den hovedfejl at genoplive dit CV. Fortæl i stedet en historie.

Fang opmærksomheden fra intervieweren med en stærk introduktion. Overfør derefter til en kommentar om dine nøgleprojekter og oplevelser. Skvæl ikke om detaljerne - hold det simpelt og fremhæv resultaterne. Til sidst skal du forklare, hvorfor du er interesseret i stillingen.

Det er fristende at tale om hver eneste ting, du gjorde, men du mister din interviewer. Hold det kortfattet. Dit svar skal være et til to minutter langt.

Forbered tre historier, du kan fortælle som svar på alle andre adfærdsmæssige spørgsmål.

Normalt bliver du bedt om at give eksempler på lederskab, overvinde en udfordring eller fiasko. Hver af dine tre historier skal vise mindst et af disse temaer.

En historie har brug for et indledende resumé, et problem, tre til fem handlingstrin og et endeligt resultat. Her er et eksempel.

Resume: Led et umotiveret team til at gennemføre CS-projektet

Problem: To teammedlemmer gjorde ikke deres arbejde og ville droppe CS

Handling 1: Talte med dem en-til-en for at forstå, hvorfor de studerer CS Handling 2: Fortalte dem, selvom det er hårdt nu, kan de få succes, hvis de arbejder hårdt

Handling 3: Understreget, at de er uvurderlige for resten af ​​holdet

Handling 4: Brugte Google-kalenderen til at planlægge møder og Trello til at spore fremskridt

Handling 5: Afholdt sociale begivenheder for at bringe holdet tættere på

Resultat: Afsluttet projektet og alle fik mindst A-

Denne historie kan bruges til at besvare ethvert spørgsmål om ledelse eller overvinde en udfordring. Gå nu og tænk på din egen!

Ikke alle dine historier behøver at handle om teknologi. For eksempel taler jeg altid om, hvordan jeg hjalp mit volleyballhold med at overvinde nederlaget.

Med dette skal du være i stand til at bestå ethvert adfærdsmæssigt interview. For at lære mere, læs afsnittet Behavioral Questions i Cracking the Coding Interview.

Tekniske spørgsmål

Tekniske spørgsmål er essensen af ​​den tekniske interviewproces. Her er en liste over emner, du skal vide for at bestå tekniske interviews. For at mestre disse emner skal du bruge følgende fire ressourcer:

 1. Cracking the Coding Interview (~ 2 måneder før ansøgning)
 2. LeetCode (~ 1 måned før ansøgning)
 3. Mock interviews (~ 2 uger før ansøgning)
 4. Glassdoor (~ 2 dage før samtale)

Cracking the Coding Interview er en af ​​de bedste ressourcer derude.

Gayle Laakmann McDowells Cracking the Coding Interview er den grundlæggende tekniske rekrutteringsmanual. Læs først afsnittet Tekniske spørgsmål. Skriv notater for at hjælpe dig med at huske hovedidéerne.

Hvad angår øvelsesspørgsmål, skal du koncentrere dig om sektionerne Arrays and Strings, Linked Lists, Stacks and Queues, Trees and Graphs, Objected-Oriented Design, Recursion og Sorting.

Bliv også fortrolig med sektionerne Bitmanipulation, skalerbarhed, databaser og tråde og låse.

Hvis du har problemer med et af emnerne, skal du studere de første par sider i dette afsnit. De indeholder en kort og sød forklaring af emnet.

Forsøg hvert spørgsmål i mindst 30 minutter, før du ser på løsningen. Efter at have læst løsningen, skal du stadig implementere den og teste den på egen hånd. Ellers forstår du ikke logikken fuldt ud.

Efterbehandling af CtCI skal tage tre til fire ugers dedikeret indsats.

LeetCode er den anden ressource, du skal tackle.

Det har en enorm liste over problemer rangeret efter vanskeligheder. Hvert problem har sine egne tests, tidskompleksitetskrav og løsninger.

Målet er at udfylde 30 til 50 spørgsmål, og vær fortrolig med spørgsmål på mellemniveau, inden du begynder at ansøge. Hvis du kun gør tre om dagen, kan du afslutte 42 på to uger.

Det er let at blive frustreret over Leetcode i starten. I starten kunne jeg ikke løse et enkelt let problem. Jeg forbedrede mig over tid, men jeg sidder stadig fast på problemer på mellemlang og hård niveau. Det gode er, at interviews er forskellige fra Leetcode. I et interview får du tip, hvis du sidder fast. Plus at udlede den korrekte logik er vigtigere end at skrive kørbar kode.

Selvom Leetcode ikke er den bedste simulation af rigtige interviews, er det fænomenalt at opbygge problemløsning af intuition.

Mock-interviews er meget effektive, hvis du gør dem rigtigt.

Tricket er at efterligne et rigtigt interview så tæt som muligt.

Hvis du er interviewperson, skal du være professionel, stille spørgsmål og tale højt. Hvis du er intervieweren, skal du afslutte samtalen, deltage i samtalen og skrive feedback.

Jeg foreslår, at du booker et privat værelse på campus og slibes gennem back-to-back interviews. Sørg for, at rummet har et stort tavle at trække på.

Skiftes til at interviewe og blive interviewet af en ven, der også rekrutterer. At være i stand til at forstå interviewerens perspektiv vil forbedre dine egne interviewevner.

Glassdoor er en uvurderlig ressource for virksomhedsspecifik info.

I de fleste tilfælde har du ikke brug for Glassdoor før et par dage før dit interview. Medmindre virksomheden er meget stor, har Glassdoor ikke mange specifikke interviewspørgsmål.

Glassdoor er bedre til at lære om virksomhedens generelle interviewproces. Naviger til sektionen Interviews, og filtrer efter den stilling, du ansøger om. Nogle gange er der forskellige etiketter til det samme job, så kig gennem dem alle.

Læs kandidaternes oplevelser og tænk gennem de interviewspørgsmål, de har stillet. Du får sandsynligvis ikke de samme spørgsmål, men at arbejde igennem dem vil give dig en idé om, hvad du kan forvente.

Gør din ansøgning skiller sig ud

Det er endelig tid til at sende ansøgninger og begynde at se dit hårde arbejde lønne sig! Rekrutteringssæsonen begynder i august / september, men du kan nå ud til en måned eller to tidligere. For job uden for sæsonen skal du ansøge mindst 6 måneder før.

For det første skal du have en liste over virksomheder, du kan ansøge om.

Hvis du har fulgt den tekniske industri, skal du allerede have nogle virksomheder i tankerne.

For at tilføje til din liste skal du tjekke listen Breakout, Wealthfront's karriere-startende selskabsliste og CrunchBase Unicorn Leaderboard.

For flere ideer er her en liste over 163 virksomheder, jeg kiggede på, da jeg rekrutterede.

Vær ikke kræsen med, hvilke virksomheder du skal henvende dig til. Hvis du synes, at produktet er interessant, eller du har hørt gode ting om virksomheden, skal du ansøge. Bekymre dig for at vælge, når du får et par tilbud.

Ansøgningsprocessen

Jeg anbefaler, at du først ansøger og interviewer for virksomheder, du er mindre interesseret i. Dette er en god måde at træne på fremtidige interviews med virksomheder, du ønsker mere. Men gør ikke for mange - du vil ikke brænde ud.

Når jeg rekrutterer, prøver jeg at holde processen under 3 måneder og ikke lave mere end 10 onsite-interviews. Noget mere end det, jeg løber tør for damp, og min præstation lider.

Når du planlægger dine interviews, skal du sprede dem. Interviewene drænes mentalt, så du har brug for tid til at hvile imellem. Virksomheder har ikke noget imod det, hvis du beder om en uge eller to, inden du starter deres proces.

Når du er klar til at ansøge, skal du bruge en 5-trådet tilgang:

 1. Henvisninger
 2. E-mail rekrutterere
 3. Karriere messer
 4. Online applikationer

Denne liste er sorteret efter succesrate og tidsforpligtelse. For eksempel har henvisninger den højeste succesrate, men kræver mest tid.

Henvisninger er den bedste måde at lande interviews på.

Når en medarbejder henviser nogen, er det den gyldne påtegning. Henvisninger udgør mindre end 10% af ansøgningerne, men 20-50% af eventuelle ansættelser.

Bed dine venner eller ældre studerende om at henvise dig. Du kan også bede medarbejderne om en telefonchat eller kaffe for at lære mere om virksomheden og anmode om henvisning i slutningen. Vær ikke genert over dette. Hvis du bliver ansat, får den medarbejder, der henviste dig, en bonus - det er win-win for jer begge.

Kold-e-mail rekrutterere er den næstbedste ting til henvisninger.

For mindre virksomheder uden en formel rekrutteringsrørledning skal du kontakte en Engineering Manager i stedet. For endnu mindre virksomheder skal du bare e-maile administrerende direktør eller CTO.

Den nemmeste måde at få e-mail-adresser på er at bede dit netværk om rekrutterings kontakter.

Du har brug for en LinkedIn-konto for at finde e-mail-adresser. Slå op på de virksomheder, du vil søge på på LinkedIn, og filtrer deres medarbejdere efter rekrutterere. Dernæst skal du installere Hunter eller Slik, som lader dig hente e-mail-adressen fra en LinkedIn-profil.

Hunter kan ikke lide det, hvis du prøver at tilmelde dig ved hjælp af en personlig e-mail, så brug din skole-e-mail.

Dine e-mails skal være kortfattede. Angiv din interesse i en stilling, og medtag et resumé af din baggrund. Husk at vedhæfte dit CV. For at spare tid skal du oprette en skabelon. Du skal bare ændre navnet på rekruttereren, firmaets navn og din interessetilkendegivelse.

Hvis du ikke får svar om en uge, skal du følge op. Hvis du ikke får svar i en anden uge, skal du følge op igen.

Karriere messer får dig tid med rekrutterere og ingeniører.

For karriereudstillinger skal du kontrollere, hvilke virksomheder der deltager på forhånd. Skriv dem, du er mest interesseret i, fordi du måske ikke har tid til at tale med dem alle. Udskriv 10 til 20 eksemplarer af dit CV for at videregive til rekrutterere. Vær klar til at besvare spørgsmål om dine oplevelser og projekter.

Jeg anbefaler at gå tidligt - gå glip af klassen, hvis du har brug for det. Du undgår linjerne og fanger rekrutterere, før de er udmattede af at chatte direkte.

Bliv ikke presset til at stille rekrutterere spørgsmål, hvis du ikke har nogen. Du vil ikke fornærme nogen, hvis du kommer direkte til det punkt og spørger, om de har åbninger.

Efter din samtale skal du sørge for at få deres e-mails, så du kan følge op senere. Åh ja, og følg faktisk op! Lad ikke disse visitkort samle støv med de gratis t-shirts og snøreposer.

For hackathons målretter du mod et firma, du virkelig kan lide i stedet for 10 til 20.Virksomhedssponsorer opretter butik på spillestedet. Dette er din.

Find det sponsorfirma, du vil målrette mod hackathonet før hackathon. Når du ankommer, skal du introducere dig selv for dets ingeniører og rekrutterere. Brug deres API i dit projekt og interagere med dem gennem hele hackathon.

Gå den sidste dag og vis dem dit projekt. Spørg derefter om job- / praktikmuligheder. På dette tidspunkt har de allerede set din arbejdsmoral, kreativitet og interesse for deres virksomhed. Du er stort set garanteret et interview.

Hackathons kan også fungere som indirekte karriereudstillinger. Jeg kender folk, der har modtaget interviews gennem at tale med ingeniører og rekrutterere fra sponsorvirksomheder på hackathons. For flere råd om denne strategi, læs Ryan Nortons artikel.

Online applikationer er den nemmeste måde at ansøge om.

Brug en haglgeværmetode. De fleste ansøgninger beder kun om dit CV, så det er let at ansøge om mange virksomheder på én gang.

Skub ind i Tech, Easy Application List, Intern Supply og din skoles karrierewebsted er gode ressourcer til at finde åbne stillinger.

Det meste af tiden behøver du ikke et følgebrev. Men hvis virksomheden gør følgebrevet obligatorisk eller beder om et kort svar, skal du være forsigtig. I dette tilfælde er virksomheden virkelig interesseret i pasform, så lav et omhyggeligt svar.

Jeg er blevet brændt mange gange ved at se bort fra obligatoriske følgebrev og korte svar. Tag dig tid til at skrive - et hurtigt svar vises.

Til ansøgning online anbefaler jeg også TripleByte. Du gennemfører først en kodningsquiz. Derefter matcher TripleByte dig med topfirmaer og følger dig hurtigt gennem deres ansættelsesprocesser. Husk, at denne ressource kun fungerer til at finde fuldtidsjob.

Erobre interviewet

For mange mennesker er dette den mest nervepirrende del af processen, men der er ingen grund til at være nervøs. Intervieweren er på din side (selvom det ikke ser ud til det).

Før vi går videre, er der en ting, du skal huske på.

Vis entusiasme!

Entusiasme spiller en stor rolle i, om du får et tilbud. Virksomheder i disse dage elsker at tale om, hvor meget de værdsætter, at kultur passer. Hvad de grundlæggende mener er, at de vil have nogen, der er begejstrede for deres mission og produkt.

Sandheden er, at de fleste kandidater ikke er gode til at være begejstrede. Den bedste måde at sikre dig på er at udarbejde en liste over ting, du kan lide ved virksomheden på forhånd. Når du besvarer adfærdsmæssige spørgsmål eller stiller spørgsmål, skal du bringe emnerne på din liste op. Brug virksomhedens blog og dens Crunchbase-profil til at finde ting, du kan tale om.

Lad os nu gå igennem nogle bedste fremgangsmåder til tekniske interviews.

Når du første gang hører problemet, skal du skrive det ned. Afklar derefter med din interviewer, hvad du synes, spørgsmålet stilles. Antag ikke at du forstod spørgsmålet første gang du hørte det.

Skriv derefter et par eksempler på input og output, og kontroller, at de er korrekte. Dette giver dig tid til at tænke på en løsning og giver test, du kan køre senere.

Hvis du har brug for mere tid til at tænke, skal du ikke være bange, spørg et øjeblik til brainstorm. Det burde ikke være for svært at udtænke en brute-force-løsning. Tal igennem det med din interviewer, mens du tænker på måder, du kan forbedre det på.

Fortsæt med at hoppe over ideer fra din interviewer, indtil du finder en bedre løsning. Forklar det til din interviewer, og start kun kodningen, når de er tilfredse.

Mens du arbejder igennem problemet, skal du løbende kommunikere din tankeproces. Hvordan du synes er vigtigere end det egentlige svar. Vær åbenlyst, men blab ikke uendeligt. Tag pauser for at tænke, og lad intervieweren komme med forslag.

Undlad at rumme ud eller se fjernt ud. Du bør rette din fulde opmærksomhed mod intervieweren for at engagere dem. Hvis de er forlovede, vil de give dig positive signaler, hvis du er på rette spor og antydninger, hvis du ikke er det. Hvad mere er, de bliver følelsesmæssigt investeret i dig og vil have dig til at få succes.

I slutningen af ​​interviewet får du tid til at stille spørgsmål. Husk, at et interview er tovejs. Stil ikke bare spørgsmål, som du tror, ​​intervieweren kan lide at høre. Stil spørgsmål, du faktisk vil vide svarene på. Jeg foreslår at spørge om personlige oplevelser for at få mere autentiske svar.

Husk disse tip, og du er klar til at få tekniske interviews.

Den gennemsnitlige interviewproces ser sådan ud:

Kodningsudfordring> Rekrutteringschat> Telefoninterview> Interview på stedet

Processen varierer fra firma til virksomhed. Nogle gange er rekrutteringschat først. Nogle gange har du ikke en kodningsudfordring. Men den generelle struktur er ens.

Kodningsudfordringen er en ligetil test.

Det hostes normalt på Hackerrank. Jeg foreslår at lave et par spørgsmål om det på forhånd for at blive fortrolig med formatet.

Der er intet trick til kodningsudfordringen. Bestå så mange tests som muligt. Med nok øvelse på Leetcode skal dette være en tur i parken.

Rekrutteringschat er en uformel samtale.

Det er normalt til opsætning af telefoninterviewet og besvarelse af eventuelle spørgsmål, du har. Du kan få et eller to adfærdsmæssige spørgsmål. En gang imellem får du muligvis trivia-tekniske spørgsmål som "Forklar, hvordan et hashmap fungerer."

Kandidater bliver sjældent afvist på dette tidspunkt (selvom jeg har formået at gøre netop det et par gange). Behandl dette som en chance for at lære mere om virksomheden. Stil spørgsmål på højt niveau - rekrutterere kender generelt ikke tekniske detaljer.

Sørg for at spørge om formatet på resten af ​​interviewprocessen, så du ikke bliver fanget af noget.

Telefoninterviewsfasen er en til to runder med tekniske interviews.

Nogle gange foretager du en videochat i stedet for et telefonopkald. Du koder typisk svaret i en delt editor som Collabedit.

Hvis forbindelsen er dårlig, eller hvis du har problemer med at forstå intervieweren, skal du tale. Du vil ikke få forankrede point, så prøv ikke at hårdføre det igennem.

Onsite-interviewet er tre til seks interviews med en frokost imellem.

En dag med back-to-back interviews er udmattende - få nok søvn på forhånd! Onsite-interviews er for det meste tekniske, men nogle virksomheder blander adfærdsmæssige og designrunder. Frokosten er for dig at lære mere om virksomheden, så slapp af lidt.

Brug whiteboardet til din fordel under samtalen. Efterlad masser af plads på højre side og mellem linjerne, så du har plads til at redigere.

Efter interviewet må du ikke dvæle ved det. At tænke på det vil ikke ændre det endelige resultat. Behandl det som om du blev afvist, og fortsæt med at anvende og øve.

Evaluering af tilbuddet

Tillykke! Du har et tilbud! Giv dig selv et stort klapp på ryggen - du har tjent det.

Men dit arbejde er ikke færdigt endnu. Først skal du takke din rekrutterer og udtrykke din entusiasme for virksomheden igen. Bed derefter om dit tilbud skriftligt.

Det er tid til at forhandle.

Et jobtilbud er ikke en generøs handling - det er et forslag om at indgå en aftale. Naturligvis involverer en aftale forhandling.

Jeg vil ikke uddybe for meget om forhandlingstaktik. Læs bare Haseeb Qureshis morderguide om forhandlinger.

Husk, at nogle tilbud ikke kan forhandles, men det gør aldrig ondt at prøve.

Undgå ubetalte job. I 90% af tilfældene er det ikke det værd. Jeg er alt for at prioritere læring frem for løn, men i det mindste arbejde for en virksomhed, der værdsætter dig nok til at betale dig.

Hvis du har mere end et tilbud, tillykke! Du er fantastisk. Men nu skal du tage en beslutning.

At vælge hvilket tilbud at acceptere er et dejligt problem at have. Det bedste tilbud afhænger af den specifikke kandidat, men her er et universelt forslag, som jeg håber tjener dig godt.

Lav en liste over 10 professionelle og personlige mål, du vil nå i de næste 10 år.

Det kunne være hvad som helst, som at betale studielån, grundlægge en opstart eller mestre en ny hobby. Vælg det job, der bringer dig tættest på disse mål.

Her er et par flere tip at huske:

 • Din fremtidige manager er afgørende for din karrierevækst. Find en god mentor, der vil fordoble din mester.
 • Lav praktikophold hos forskellige virksomheder for at få bredere oplevelser. Du lærer mere og udvider professionelt netværk.
 • Optimer til læring og vækst i forhold til løn, medmindre lønnen er virkelig dårlig.
 • Arbejd hos et mærkefirma. Det vil gøre det lettere at rekruttere i fremtiden, men ved at det ikke er verdens ende, hvis du ikke har en.
 • Valg af programmeringssprog betyder ikke noget. Det der betyder noget er at lære god ingeniørpraksis og hvordan man arbejder i et team.
 • Vælg en ingeniør-første virksomhed med et software / hardware produkt.
 • Glem ikke lidenskaben. Det er en fantastisk følelse at opbygge et produkt, du tror på.

Konklusion

Dette bringer os til slutningen af ​​denne vejledning. Jeg håber, at med dette bliver du meget bedre forberedt, end jeg var, da jeg startede en karriere inden for tech.

I starten kan det være umuligt at få et tilbud, men nøglen er at behandle det som en række milepæle snarere end en enorm opgave. Hvis du gør lidt fremskridt hver dag, vil du være der, før du ved af det!

Når du får det drømmejob, så glem ikke at give tilbage. Del dine oplevelser og udvid henvisninger. Giv kærligheden videre, så flyver vi alle højere.

Tak for læsningen! Hvis du kunne lide denne historie, kan du anbefale den ved at klikke på knappen ❤ og dele den på sociale medier. På denne måde får andre også se det!

Tak til Victoria Sun, Sophie He, Ritika Pai og Calvin Lui for redigering.