De sværeste ting ved at lære at kode selv - og hvordan man tackler dem

Mange mennesker er blevet interesseret i at lære at kode i de senere år.

De finder enten vej til programmering via online kurser eller gennem offline-møder, eller prøver bare at give det et skud.

Websteder som code.org, codecademy og freeCodeCamp bliver mere og mere populære. Der er et stort antal kodningskurser på nettet og også tilgængelige på YouTube.

Men kodning er ikke let. Her er nogle af de udfordringer, vi alle står over for, når vi lærer at kode.

1. At finde den "rigtige" tid til at kode hver dag.

Hvis du lærer at kode selv, er chancerne for, at du har andre ansvar i livet.

Du kan have et deltidsjob eller et fuldtidsjob, eller du kan være hjemmeforælder. Pointen er, at alle har travlt i dette liv. Så hvordan finder du tiden til at kode hver dag?

Nogle mennesker siger måske: "Nå, hvis du er dedikeret nok, kan du altid finde tid." Rigtigt. Jeg er enig i det.

Så bliver spørgsmålet: ”Hvor meget tid skal du afsætte hver dag til kode? Hvis jeg kun kan få en halv time om dagen, tæller det stadig? ”

Dette er spørgsmålet, som kun du selv kan besvare. Det er meget svært at estimere, hvor mange timer du skal kode hver dag. Nogle mennesker foreslår at holde det kort og sødt. 15 minutter er godt nok.

På den anden side af spektret har jeg også hørt, at folk kom ind i udviklingsfeltet inden for et år eller deromkring ved at kode 9 eller 10 timer om dagen. Hvis du vil have en vis motivation, kan du se den tråd.

Bundlinjen er dette: kun du selv ved, hvor meget du kan kode hver dag, og gør det til en vane at gøre det uden at blive udbrændt. Den sidste del er virkelig vigtig. freeCodeCamp-grundlægger Quincy Larson sagde engang på sin twitter-feed:

"Det handler ikke om din daglige fremgang, det handler om fremskridt dagligt."

Her er en video om en seniorudvikler, der har været inden for teknologifeltet i årtier og taler om, hvor meget programmeringsprogrammerere gør hver dag, mens de er på arbejde.

Det bliver ikke den gyldne standard, men det giver dig en idé om, hvordan du sætter dig selv en realistisk og vigtigst bæredygtig plan, når det kommer til at lære at kode hver dag.

2. At finde balancen mellem "ikke at gøre gode nok fremskridt" og "at blive udbrændt."

For mig personligt kæmpede jeg meget med dette.

Der er dage, hvor jeg bare ikke kunne forstå et enkelt koncept / kodestykke fra den bog, jeg læste. Det synkede bare ikke ned i min hjerne. Jeg ville blive udbrændt så slemt, at jeg var nødt til at berolige mig selv, gå på altanen og trække vejret dybt.

Fra dette punkt og fremad vil jeg fortsætte med at minde mig selv om ikke at overarbejde det til det punkt, at der ikke var noget at komme tilbage.

Programmering er ikke let. Det kræver, at du koncentrerer dig, især når du lærer nye ting. Det beskattes mentalt, og der er tidspunkter, at du ikke kan finde ud af det - hvorfor din kode ikke fungerede, eller endda hvorfor den fungerede.

Jeg fandt ud af, at jeg var mest produktiv, hver gang jeg virkelig var koncentreret om det problem, jeg arbejdede med lige da, men samtidig var jeg virkelig afslappet og nød hele processen.

Det var da jeg:

  • Fandt et problem, jeg havde brug for at løse.
  • Fundet løsningen via online fora.
  • Forsøgte en masse forskellige måder at løse det bare for at se, hvilken der fungerede.
  • Jeg løste problemet helt.

For at klare det faktum, at mange af de ting, vi lærer, er ret almindelige og komplekse (datastrukturer og algoritmer og lignende), har jeg udviklet denne 50/50 regel, når jeg lærer at kode.

Jeg bruger 50% af tiden til at udføre de vanskelige opgaver, studere det grundlæggende, koncepter, algoritmer og lignende. De andre 50% af tiden laver jeg mine egne projekter, projekter jeg virkelig brænder for. Så der er balance, når det kommer til mit daglige studium.

Så for at sige det direkte skal du elske det, du laver. Hvilket fører os til det næste punkt.

3. At elske hvad du gør er den eneste måde at overleve alle disse forhindringer på.

Så cliche som det lyder, nogle gange er dette simpelthen bare sandhed. Hvis du elsker den vej, du tager, elsker det job, du laver, elsker den retning, du går ... du behøver ikke anerkendelser fra omverdenen.

Denne form for opfyldelse kan ikke lånes eller erstattes eller værre falskes.

4. Bliv ved med at vende tilbage til kodning, EFTER at have forpligtet dig til andre ansvar i livet.

Virkeligheden er, at når det kommer til selvlæring, bliver det aldrig dig selv, der og lærer.

I livet har vi alle former for ansvar, vi har brug for. Du kan være en mand eller en kone eller en persons forælder. Du skal passe på din familie, eller du har et job, du skal tage sig af. Eller måske er du en studerende, der skal afslutte dit eksamensbevis eller din grad.

Med alle de pligter, der ligger på os, hvor finder vi tid til at kode?

Sandheden er, nogle gange gør du det ikke, eller du kan bare ikke. Der er dage, hvor jeg sprang kodning over. Den længste "pause", jeg tog, var to måneder.

Men efter det gik jeg straks tilbage til kodning. Og jeg fandt ud af, at jeg havde glemt en masse ting, jeg havde lært. Det kan være frustrerende, når du henter den samme bog, og du simpelthen ikke ved, hvordan du fortsætter. "Gud, skal jeg virkelig læse alle kapitler igen og genopføre alle quests igen?"

Dette er det øjeblik, du bare skal holde ud, skal male det ud.

Du er nødt til at fortælle dig selv, ”Okay, denne første times studium kan virke rigtig langsom og ikke så produktiv. Men det er okay, jeg vil klare det ved at lære mere i morgen. ”

Der er ingen måde at sukkercoatere på, men at fortsætte med at fortsætte. Gå til et kodningsforum eller Twitter og udtryk din frustration. Men når du har gjort det, skal du straks gå tilbage til kodning.

5. Hold dig motiveret på nogen måde.

Selvlæring er meget forskellig fra at gå i skole. Der er ingen omkring dig, når du koder. Der er ingen klassekammerater, der er ingen sociale interaktioner, du kan ikke finde den ”store ceremoni”, der venter på dig i slutningen af ​​tunnelen. Det meste af tiden gør du det alene. Og det meste af tiden er du alene.

Så du er nødt til at finde en slags motivation for at holde dig selv fremad.

Jeg tjekker denne under reddit hele tiden (r / macsetups), fordi mange mennesker der er udviklere. Og de bruger al den samme kraftige hardware til at oprette den software, de vil oprette. Der er intet mere givende end det.

Beløn ​​dig selv også, og gør det til en vane.

Det kunne være lille, eller det kunne være stort. Det kan være et varmt brusebad i slutningen af ​​dagen eller en kold drik. Fortæl dig selv, at du laver et godt stykke arbejde. Det er ofte nødvendigt, når man lærer at kode. Hæng dette billede på væggen foran dig - fordi du en dag skal tro, at du kan være den person, der sidder foran det.

6. Undgå at falde i fejlslutningen ved "at lære for læringens skyld." Gå til interviews, mød ups og søg job.

Der er tidspunkter, vi kan blive sidesporet, når vi lærer at kode. Jeg følte, at der er øjeblikke, hvor man bare vil være doven. Ikke på en måde, som du ikke vil lære mere, men på en måde, som du i hemmelighed håber, at du ved at sidde foran din skærm hele dagen ikke behøver at stå over for den virkelige udfordring: At få et job som udvikler .

Fall ikke ind i den fejlslutning ved at tænke ”Jeg lærer, så det er godt nok. Jeg vil tænke på job senere, når jeg er klar. ”

Dette er noget, jeg burde gøre oftere for at være ærlig. At nå ud til potentielle kunder, selvom det bygger et websted gratis for familier og venner.

Så næste gang du går ind i et interview, kan du vise, hvilken slags arbejde du har udført. Det tilføjer værdi til dit cv. Det første skridt er altid det sværeste. Men du skal gøre det uanset hvad.

Alt det ovenstående er udfordringer / situationer, som du står overfor på vejen til at blive en udvikler. Anerkend dem, møde dem med den rigtige holdning - de forhindringer, du står over for, kan kun gøre dig stærkere og bedre.

Sidst men ikke mindst, glad kodning! Nyd det, du bygger, hvad enten det er dit projekt eller din egen fremtid.

Følg mig på Twitter, på GitHub (hvor jeg lavede et resumé af den berømte YDKJS-serie), og tjek min hjemmeside slowpacedcoding.com for flere artikler som denne.