Vend kode til kontanter - Hvordan tjener man penge som webudvikler og lever til at fortælle historien.

Vend kode til kontanter - Sådan tjener du penge som webudvikler og lever til at fortælle historien.

Så du har lige lært at kode. Du er ivrig, og enhver, der ikke kan kode, synes, at du er et geni, ordet kommer ud og pludselig vil enhver fyr, du møder, have dig til at bygge ham et websted. De fleste af dem vil have en freebie, men nogle fyre er villige til at betale. Pænt .

Denne artikel fortæller dig, hvordan du beholder hans penge, dit omdømme og din fornuft, når du tager jobbet.

Hvad jeg er ved at fortælle dig, er ingen velbevaret hemmelighed. Der er ingen sølvkugle ved at tjene penge som webudvikler. Det råd, jeg er ved at give dig, synes grundlæggende, og det er, det meste er ren sund fornuft, men det er absolut nødvendigt for enhver, der starter ud i verdenen af ​​at sælge websteder (eller kode dem) for penge.

Hvis du overholder disse principper, vil livet være let, og du vil elske dit job, og hvis du ikke gør det, risikerer du ved et uheld at ødelægge dig selv, når du lige er i gang

Intet er simpelt.

Altid under løfte og over lever. Du kan ikke se fremtiden, og hvis du siger "Sikker" og smider et gebyr, der dækker din frokost, vil du fortryde det.

Uanset om det er en simpel rapport eller WordPress-opgradering, kan ting gå galt, der er uden for din kontrol og ender med, at du sidder ved din pc i timevis og ser amatør ud for at love det i går og arbejde gratis.

Kend dit færdighedssæt - og lad din klient vide det.

Gå aldrig på arbejde, du er ikke 100% sikker på, at du kan afslutte. Hvis de skubber, gør det klart, at du vil "PRØVE" uden løfter, hvis du kun kan gøre 80% FORTÆL DIN KLIENT.

De vil sætte pris på det i sidste ende, og det vil skabe tillid til dit forhold. Du ønsker ikke at sælge dem noget, du ikke kan fejle eller sikre korrekt.

Vær klar over, hvad de køber

Hvis du fysisk koder det, skal du angive det. Hvis det er en brugerdefineret implementering af en CRM, skal du angive det. Giv aldrig en kunde et WordPress-sted med en skabelon, du har købt online, og prøv at give det ud som dit arbejde, eller lad dem tro, det er.

Giv dem en oversigt over, hvad de købte, og ophavsrettigheder og licens til det. Det gælder for lagerbilleder, plugins, skabeloner alt.

Lær at bruge det bedste værktøj til jobbet.

Frameworks er din ven, og så ivrig som du er med at kode et e-handelswebsted, skal du se det faktum, at du ikke ved noget om det. Ved, hvornår du er ude af din dybde, og brug det bedste værktøj til din rådighed.

Du får arbejdet gjort hurtigere, og din klient får et bedre og mere sikkert produkt.

For din klient er du mere end bare en udvikler.

Uanset om de indrømmer det eller ej, hvis du har at gøre med en klient, er du deres internetaktiemægler. Hvilket råd, du giver dem om digital software, e-mail til sociale netværk eller hvilken telefon, du vil bruge, bliver taget alvorligt.

Så prøv kun at give dem råd om ting, som du har en detaljeret viden om. Ellers henvis dem til nogen, der driver marketing / appudvikling / serveradministration osv.

TILKEND DINE JOB

Gør det klart fra starten, hvad dit gebyr indebærer, og underskriv arbejdet, når specifikationerne er opfyldt. Du kan give dem mulighed for en månedlig "Care Package" med 5 timers udvikling / debugging pr. Måned eller en timesats. Ellers vil du blive oversvømmet med anmodninger om at ændre ordlyden eller flytte tingene "5px til venstre".

Endelig vær ikke en skør. En "fejl" i kode er muligvis ikke en fejl i projektet. Selv efter at projektet er underskrevet, hvis en rapport ikke trækker, hvad den skal - den er på dig, skal du ikke fakturere bare rette det. Men hvis rapporten gør alt, hvad specifikationen beder om, og klienten gav dig for eksempel den forkerte formel for en beregningsregning væk.

Åh og prøv at undgå venner og familie, de vil misbruge dig og næsten aldrig betale. Håber dette hjælper nogen derude.

Hvis du nød dette indlæg, kig på nogle andre ting, jeg har skrevet ...

Forebyggende programmering - hvordan rettes til fejl, før de sker

... og hvorfor Sherlock Holmes ville have været et glimrende programmør medium.com 5 ting at huske, når du lærer at programmere

At lære at programmere er udfordrende. Bortset fra at vælge et sprog eller oprette et udviklingsmiljø, som du ... medium.com Hvordan jeg blev programmør. Og da jeg begyndte at kalde mig selv

Jeg har ønsket at begynde at blogge om programmering i flere måneder nu, og som så mange andre før mig gik jeg af sted fuld af ... medium.com Hvordan man skriver et jQuery-lignende bibliotek i 71 linjer kode - Lær om DOM

JavaScript-rammer er alle raseri. Chancerne er, at ethvert JavaScript-relateret nyhedsfeed, du åbner, vil blive strøet… medium.com Gør det til regnkode - Matrix Style

En introduktion til HTML 5 lærred animationer medium.com