De bedste testværktøjer til brugervenlighed til webudviklere og designere

UX-design er ufuldstændigt uden brugertest, hvilket er en integreret del af processen. Det er meget vigtigt for dig at vide, hvordan din bruger interagerer med dit design, så du kan skabe den bedste brugeroplevelse, der giver besøgende mulighed for at udføre deres opgaver og øge konverteringer. Det er her, hvor brugervenlighedstestværktøjer spiller ind til test af dit UX-design på virksomheds- og programmeringsniveau.

Vælg mellem forskellige testværktøjer til brugervenlighed

Det vil forbruge for meget af din tid og penge til at have og køre dit eget brugertestlaboratorium, som inkluderer søgning efter og rekruttering af dine egne målforbrugere og opsætning af den nødvendige hardware. Bare rolig, da der er mange værktøjer til brugervenlighedstest til rådighed for at slippe af med alle disse krav.

I dette indlæg giver jeg dig de passende værktøjer, der er nyttige nok til, at du kan overvåge brugeradfærd og indsamle feedback. Med softwaretesttjenesterne og -værktøjerne vil du meget trygt få øje på enhver fejl i dit eget websteds / web-app UX-design.

Du skal prøvekøre hvert af de brugervenlighedstestværktøjer, der er angivet her, for tydeligt at vide, hvor godt hver enkelt opfylder dine behov, før du tager springet.

Så her er min liste over 10 UX-testværktøjer, der gør dit liv lettere.

10 bedste testværktøjer til brugervenlighed

1. Userlytics Et af de bedste testværktøjer til brugervenlighed

Userlytics anses for at være det ideelle eksterne brugervenlighedstestværktøj. Det er designet til at give dig mulighed for at registrere interaktion mellem brugere med et websted, en mobil applikation eller en prototype. Værktøjet bruger software til fjerntest af billede-i-billede til at indfange brugernes lydkommentarer og ansigtsudtryk - som begge tester dit aktiv og giver dig et komplet billede af deres reaktioner i realtid.

Der kræves ingen kompleks opsætning eller hardware til at begynde med Userlytics. Det er den ideelle metode til at afdække de frustrerende punkter i din mobilapplikation hurtigt og billigt. Du opdager hurtigt, hvorfor brugerne gør, hvad de laver på hjemmesiden.

2. UsabilityHub Testværktøj til brugervenlighed Løs dine designdebatter fuldstændigt

Du kan være forvirret, når det kommer til at placere navigationsværktøjslinjen til højre eller venstre og spekulerer på, om folk foretrækker design A eller design B. Det er frustrerende at tage designbeslutninger, især når det handler om at finde ud af, hvilket design der er den ideelle løsning at frigive .

UsabilityHub testværktøj til brugervenlighed er berømt for at løse denne type problemer. Det er designet til at give dig mulighed for at afvikle designdebatter fuldstændigt. Det har fem forskellige suiter, hvilket gør det muligt for dig at fange og analysere brugerens præferencer og træffe en informeret beslutning.

Alt du skal gøre er at uploade et billede af dit webstedsgrænseflade, mobilappsgrænseflade eller softwaredesign og give brugerne en opgave at gøre og derefter vente på resultater.

UsabilityHub giver en rapport med varmekort, der viser, hvor brugeren klikkede. Du får også lov til at indstille en test på fem sekunder for at fange brugerens første indtryk af designet.

Dette brugertestværktøj giver dig også mulighed for at uploade flere designs og spørge brugeren om deres foretrukne version, og hvorfor de kan lide det. Og du kan uploade navigationstest for at lokalisere frafaldspunkter (bedst til komplekse brugerrejser) og organisere en undersøgelse for at indsamle brugerfeedback.

Der er en grundlæggende gratis mulighed for UsabilityHub, og du skal kun betale, hvis du ønsker, at denne software skal tilbyde forsøgspersoner til dig. Alt dette gør det til et af de bedste softwareværktøjer til test af webstedets brugervenlighed.

3. Lookback Et af de førende testværktøjer til brugervenlighed til live-test

Dette er en software til optagelse af brugeroplevelse, der er gjort let. Med dette testværktøj til brugervenlighed kan du registrere brugernes computer eller mobile enhed internt eller eksternt uden at have ekstra udstyr.

Det, der adskiller Lookback fra andre, er at det er muligt for dig at deltage i live testsessionen og tale med brugerne, mens de udforsker dit design, stille et spørgsmål eller gennemføre et interview.

Andre brugervenlighedstestværktøjer tilbyder kun en rapport eller optagelse efter afslutningen af ​​testen. Men når du bruger Lookback, giver det dig mulighed for at rette tests og se dem, når de tages i realtid, og tale direkte med brugerne med opfølgende spørgsmål. Dette er en enkel måde at få et øjeblikkeligt svar på.

4. Hotjar et indsigtsfuldt testværktøj til brugervenlighed

Hotjar har adskillige nyttige testværktøjer til brugervenlighed (kaldet meget nyttige brugertestværktøjer), så du kan analysere og få nyttig feedback til dit websted. Crazy Egg (også inkluderet på vores liste længere nede) kan være den brugertestesoftware, der kommer til at tænke på dig, når du har en idé om varmekort, men Hotjar indeholder dem også.

Alle disse giver dig mulighed for at vide, hvilke dele af din grænseflade dine brugere kan lide mest. Og du lærer også, hvilke dele af din grænseflade der modtager flest klik.

Ved hjælp af Hotjar vil du også kunne se optagelsen af ​​brugernes musespor for at indikere deres måde at navigere på dit websted. Funktionen Conversions Funnels giver dig mulighed for at vide, på hvilket tidspunkt brugere dropper ud af en købs- eller tilmeldingsproces.

Sådanne funktioner er alle indsigtsfulde. Tragten gør det muligt for dig at finde ud af, hvilken del af dit websted der kræves tilpasning for at få bedre resultater fra designet. Der er nogle andre funktioner i værktøjet, såsom formanalyse og feedback-afstemninger.

5. TryMyUI testværktøj til brugervenlighed til test af din webapp

TryMyUI er et af de bedste værktøjer til brugervenlighedstest, der fokuserer på at hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du kan forbedre din mobilapp eller dit websted. Med det kan du oprette din egen brugerdefinerede test, der har bestemte opgaver, som brugerne kan udføre. Det giver dig også mulighed for at finde den ideelle brugerbase via forskellige demografiske oplysninger. Du får også lov til at se optagelsen af ​​de brugere, der tager de tests, du giver.

Du kan også bruge tjenesten TryMyUI Stream. Det er installeret på dit websted for at indsamle realtidsoplysninger om, hvordan brugerne interagerer med dit websted. Dette giver dig mulighed for at få øje på fejl og identificere billig UX med Streams AI-frustrationsfinder. Det er nyttigt at identificere de måder, som brugerne vælger, og de stier, der fører dem til succes og fiasko.

6. UserTesting Et af de bedste testværktøjer til brugervenlighed til webudviklere

Den bedste måde at registrere brugernes interaktioner med hjemmesiden med deres lydhørhed er via video med UserTesting. Du vil være i stand til at vælge din målgruppe og give brugerne en opgave at udføre på din app eller dit websted.

Testen kan køre på en desktop, tablet eller en mobil. UserTesting registrerer brugere, der deler deres tanker, mens de interagerer med din app eller dit websted. Derefter vil du være i stand til at vide, hvorfor brugerne gør, hvad de gør. UserTesting testværktøj til brugervenlighed er gratis til en prøveperiode.

7. Crazy Egg Usability Testing Tool tilbyder komplet løsning til apptest

Med Crazy Egg-brugervenlighedstestværktøjet kan du vide, hvordan besøgende interagerer med dit websted som med røntgenbriller. Dette brugervenlighedstestværktøj giver dig mulighed for at forstå aktiviteten hos mennesker på dit websted, og hvorfor besøgende ikke konverteres til faste kunder og brugere.

De objekter, der klikkes på, identificeres ved hjælp af varmekort. Og de identificerer også de kilder, de bliver henvist fra. En af de mest nyttige ting i Crazy Egg er rullekortet, der er i stand til at identificere, hvor langt besøgende ruller ned ad en side, før de opgiver det helt.

Andre nyttige ting er evnen til at overvåge kliknumrene på hvert eneste element på en side og til at udføre A / B-test. Alle disse ting sætter Crazy Egg på denne liste.

8. Testværktøj til reflektor 3 til overvågning af din appdesign præstation på mobil  

Screen mirroring-appen Reflector er ikke designet specielt til brugertest, men det er meget nyttigt at teste og vide, hvordan dit applikationsdesign fungerer på mobil.

Værktøjet sender din tablet eller telefonskærm trådløst til din Mac eller pc, så du kan se, hvordan folk bruger din app. Reflektor har også optagelsesevne, så du kan gennemgå dine testsessioner efter et stykke tid eller dele og præsentere dem for et publikum.

9. Optimalt et af de bedste testværktøjer til brugervenlighed til din webapp

A / B-test er en af ​​de mest effektive måder at teste planlagte ændringer på en webside i forhold til det eksisterende design (eller en alternativ foreslået opdatering). Det hjælper med at bestemme, hvilken version der giver de mest positive resultater. Google leverer sin egen A / B-testsoftware kendt som Google Optimize, så du kan udføre eksperimenter på dit websted.

Imidlertid er et mere kraftfuldt softwareværktøj til A / B-test optimalt. Værktøjet indeholder mange let anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig med at opbygge dine tests. På et sådant værktøj kan du udføre multivariat test, hvilket er en teknik til at teste mange variabler på en given webside. Du kan også oprette personlige oplevelser og målrette mod bestemte målgrupper, når du afslører nye designs til den besøgende (inklusive målretning mod forskellige URL'er, browsere og geografiske regioner).

Optimalt viser sig at være en omfattende pakke med brugervenlighedstestværktøjer. Men det er beregnet til seriøse virksomheder, som vises i prisen.

10. Inspectlet Usability Testing Tool for komplet hjælp til testning af websteder

Inspector er et berømt brugervenlighedstestværktøj kendt for at registrere dine besøgende og overvåge nøjagtigt deres aktivitet på dit websted. Du lærer, hvad de klikker på, deres musebevægelser, deres tastetryk og rulning. Du vil være i stand til at holde øje med alle dine besøgende, som om du sad ved siden af ​​dem.

Bortset fra at registrere brugerinteraktioner på dit websted, har Inspectlet-brugervenlighedstestværktøjet et varmekort, så du kan identificere de sektioner, som besøgende er interesseret i. Varmekortet har også øjesporing, information relateret til hvad der er blevet klikket mest på, og hvor langt besøgende ruller sider ned. Desuden afspejler formanalyseværktøjet tydeligt, hvilke formelementer der er mest irriterende for besøgende, og hvor noget er ufuldstændigt.

Konklusion

I denne artikel har jeg diskuteret de 10 bedste test for brugervenlighedværktøjer afhængigt af dine specifikke krav og budget.

Som SMV, opstart eller virksomhed på ethvert niveau, hvis du vil have service af software og QA-test, skal du vælge det ideelle softwaretestfirma til dig.

Hvis du ikke har råd til tjenesten fra et velrenommeret softwaretestfirma, er det klogt at gå til outsourcing af softwareudvikling og testfirma som ValueCoders. Eller lej en koder for at forbedre designet af dit websted / webapp UX med den bedste teknologi. Du er velkommen til at kontakte.

Opret forbindelse til mig på Twitter for flere opdateringer om fremtidige indlæg / tutorials: //twitter.com/ValueCoders