Gratis Cloud Storage Guide til 2020: Google Drive VS Dropbox VS iCloud VS OneDrive VS Amazon

Cloud storage giver dig mulighed for at gemme dine data på en andens harddisk i datacentre over hele verden. Du behøver ikke bekymre dig om at miste dine data, og du kan få adgang til dem hvor som helst.

Og tro det eller ej, mange af disse tjenester har ret generøse gratis niveauer.

I denne artikel vil jeg nedbryde de store udbydere af cloudopbevaring, så du kan beslutte, hvilke du vil bruge.

Hvorfor vil du bruge Cloud Storage?

Der er mange fordele og få ulemper ved at vedtage skylager. Her er de mest almindelige brugssager:

Udvidelse af din lokale lagerplads

Du har muligvis en bærbar computer eller telefon, der har begrænset lagerplads. Det kan være muligt at installere en ekstra SSD-harddisk eller et SD-kort, men det kan være dyrt. Desuden har nogle enheder ikke en ekstra harddiskplads.

Sikkerhedskopiering af dine data

De fleste cloud storage-udbydere er modstandsdygtige over for datatab. Når du uploader data til skyen, gemmer udbyderen kopier af dine data op til seks gange på seks forskellige harddiske i forskellige isolerede datacentre.

Fra dit perspektiv ser det ud til, at der kun er en enkelt fil, men disse kopier findes. Denne skystrategi for overflødige kopier kaldes høj tilgængelighed og garanterer gendannelige data i tilfælde af virtuelle eller fysiske katastrofer. Så hvis du har nogle dyrebare fotos, du ikke vil miste, er skyen det bedste sted for dem.

Deling og samarbejde

Cloud storage giver dig mulighed for at dele filer efter eget valg med dine venner og kolleger. Når du deler filer via e-mail, er du begrænset til omkring 20 MB pr. E-mail. Med Cloud Storage kan du dele Terabyte i størrelse.

Sikring af dine data

Når du uploader dine data til cloud storage, krypterer de dine data-at-reset. Nogle udbydere giver dig mulighed for at beskytte adgangskoden, kræve en krypteringsnøgle eller anvende multifaktorautentificering, der kræver et yderligere verifikationstrin for at få adgang.

Der er en række udbydere af cloudopbevaring, og størstedelen af ​​dem har et gratis niveau, der spænder over flere gigabyte. Ved at bruge forskellige cloud-udbydere kan du have terabyte gratis lagerplads.

Jeg har kategoriseret gratis skylagring i to kategorier: en til din generelle forbruger og yderligere muligheder for udviklere.

Gratis brugervenlig Cloud Storage

Dropbox - 2 GB

En af de ældste og mest populære cloud storage-udbydere til den almindelige forbruger. Dropbox har en simpel grænseflade, og synkronisering af filer til din lokale computer er en problemfri oplevelse.

Dropbox har det mindste gratis tilbud på dette. Det kan interessere dig at vide, at Dropbox nedenunder bruger AWS S3.

//www.dropbox.com/basic

Amazon Drive - 5 GB med Prime-abonnement

Amazon er bedre kendt for sin udviklervenlige lager AWS S3 end Amazon Drive. Hvis du vil få den gratis 5 GB, skal du købe et Amazon Prime-abonnement.

Dette gør stadig vores liste, da Prime-abonnementer bliver meget almindelige, og det er værd at fremhæve den gratis lagerplads.

//www.amazon.com/b?ie=UTF8&node=15547130011

OneDrive - 5 GB

Hvis du bruger Windows 10, har du allerede OneDrive forudinstalleret, hvilket giver mening, da OneDrive er Microsofts skylagertjeneste.

//onedrive.live.com/about/en-us/plans/

Google Drev - 15 GB

Hvis du har Gmail eller en Android-telefon eller -tablet, er du et klik væk fra at få adgang til Google Drev.

Google Drive har det bedste tilbud på vores liste, og dets web-interface er meget nem at bruge.

//www.google.com/drive/

iCloud - 5 GB

Hvis du bruger en Mac eller bruger en iPhone eller iPad, er du blevet spurgt, når du konfigurerer din Apple-konto, om du vil bruge iCloud.

Du behøver ikke at eje Apple-produkter for at drage fordel af iClouds lager.

//support.apple.com/en-ca/HT201318?

Kasse - 10 GB

Box var engang så populær som Dropbox med det samme tilbud. Men på et tidspunkt ændrede Box sit fokus ved at tilføje flere funktioner, der passer til professionelle industrier.

De har stadig en individuel konto, der kommer med det næstbedste tilbud på vores liste.

//www.box.com/pricing/individual

Gratis udviklervenlig skyopbevaring

Disse cloudlagringsløsninger er til udviklere, der bygger web- og mobilapplikationer. For at få adgang til disse cloud-lagerudbydere skal du give et kreditkort, der muligvis opkræver et gebyr på $ 1 for verifikation.

Disse tjenester tilbyder ikke hårde grænser, hvilket betyder, at hvis du gemmer ud over det gratis niveau, vil du blive opkrævet. Så det kræver omhyggelig overvågning for at undgå store regninger.

Prissætning er også lidt mere kompliceret, hvor du skal overveje dataoverførsel ud, dataoverførsel og lageromkostninger. Disse cloud storage-udbydere er meget mere omkostningseffektive end de brugervenlige lagerudbydere, da betaling for ekstra gigabyte kan koste øre, men igen er der ingen garantier.

Amazon S3 - 5 GB

Amazon oprettede et spin-off-firma kaldet AWS (Amazon Web Services), og de tilbyder over 175+ tjenester, hvor S3 er en af ​​dem. AWS er ​​i øjeblikket den mest populære udbyder blandt tech startups. S3, hvis du undrede dig, står for Simple Storage Service.

//aws.amazon.com/s3/pricing/?nc=sn&loc=4

Google Cloud Storage - 5 GB

Google har Google Drive til den almindelige forbruger og Google Cloud Storage til udviklere.

I modsætning til Google Drive, hvor du får 15 GB gratis med Google Cloud Storage, får du kun 5 GB.

Google Drive bruger sandsynligvis Google Cloud Storage nedenunder, så det får dig til at undre dig over, hvorfor de ikke lader udviklere have 15 GB gratis.

//cloud.google.com/storage/pricing

Azure Blob Storage - 5 GB

Azure er Microsofts cloud services-firma. Du undrer dig måske over, hvorfor det hedder Blob Storage. Blob står for Binary Large Object og er en samling af binære data, der er gemt som et enkelt objekt i en database.

Faktisk er alle vores udviklervenlige lagerudbydere her kendt som "objektlagring".

//azure.microsoft.com/da-ca/free/

Service til objektlagring (Alibaba Cloud) - 5 GB

Alibaba er Amazonas i Asien og har sit eget cloud-serviceselskab kaldet Alibaba Cloud. Deres tilbud er på niveau med alle de andre udviklervenlige cloud storage-udbydere. Men måske i de kommende år bliver de bedre kendt, da de fortsætter med at tilføje flere datacentre globalt.

//www.alibabacloud.com/product/oss/pricing?spm=a3c0i.7950270.1167928.1.3310ab91MGJk9V

De skjulte omkostninger ved dataoverførsel ud

De fleste cloud-udbydere fremhæver den mængde data, du kan gemme pr. Måned i størrelser på gigabyte. Hvad de ofte skjuler, er grænser for dataoverførslen.

Dataoverførsel ud er downloadingen, og det kan være en stor pris for cloud storage-udbydere. Videofiler kan for eksempel variere fra hundredvis af megabyte til flere gigabyte.

Hvis du planlægger at dele videofiler til flere venner, kan du finde ud af, at du vil være begrænset, eller du kan betale en stor regning for overforbrug.

Cross-Cloud Storage Manager

Det kan ikke være meget let at administrere flere cloud storage-udbydere, da de alle har forskellige grænseflader. Du kan bruge en tjeneste som Odrive, som forener al din skyopbevaring i en agnostisk grænseflade.

Odrive har et gratis niveau. Men hvis du har brug for at synkronisere dine filer mellem flere enheder, skal du betale.

//www.odrive.com/

Der er masser af muligheder for cloudlagring.

Jeg opfordrer dig til at bruge så mange af disse som du har brug for. Ved at gøre det kan du muligvis slippe væk uden at betale noget.

Når det er sagt, hvis du finder en skyopbevaringsmulighed, du virkelig kan lide, kan du altid betale lidt penge hvert år for at få mere plads til det.