De 10 GitHub repos nye udviklere nævner mest

FreeCodeCamp-samfundet genererer gigabyte data hver uge. En af de mest aktive dele af samfundet er chatrumssystemet. Tusinder af mennesker hænger derude, snakker om teknologi og hjælper hinanden med at forbedre deres kodefærdigheder.

Jeg stiller ofte spørgsmål om dataene. Denne uge var jeg nysgerrig efter, hvilke GitHub-arkiver folk fandt for at være de mest relevante for deres studier. Så jeg analyserede multi-gigabyte chathistorikken fra freeCodeCamp's vigtigste chatroom.

Ud af de tusinder af nævnte GitHub-opbevaringssteder er her de 10 mest almindeligt nævnte:

freeCodeCamp / freeCodeCamp

Du så sandsynligvis denne komme. Men dette er ikke kun på grund af hvor jeg har dataene fra. FreeCodeCamp-samfundets indlæringsplatform er ganske populær med næsten 250.000 stjerner, mere end 10.000 gafler og hundredvis af nye udgaver og pullanmodninger hver uge.

Således nævner folk det ganske lidt i chatrummet.

getify / You-Dont-Know-JS

Kyle Simpsons You Don't Know JavaScript er uden tvivl den uofficielle opslagsbog for freeCodeCamp-samfundet. Kyle arbejder i øjeblikket på et andet lignende projekt som YDKJS, “Functional Light JS” , som gradvist bliver mere og mere nævnt.

vhf / gratis-programmering-bøger

En ofte opdateret liste over gratis ressourcer. Dette arkiv er en velorganiseret samling af materiale indsamlet fra mange dele af verden. Det inkluderer bøger, podcasts, websteder, udviklerværktøjer ... du hedder det. Absolut et ”must” for folk, der lærer at kode.

twbs / bootstrap

Github-kontoen til Bootstrap, den velkendte responsive webdesignramme. Datalageret indeholder hovedsagelig teknisk information, men har også yderligere links til andre nyttige sider. Hvis du leder efter mere detaljeret dokumentation om rammen, skal du også besøge getbootstrap.com.

jwasham / kodning-interview-universitet

Googley as Heck oprettede dette lager for at dokumentere sin 8-måneders proces med at forberede sig til Google-interviewet. Den indeholder en detaljeret liste over de ting, du bør vide for at bestå Googles berygtede whiteboardtest og links til referencer, der tydeligt forklarer forskellige datalogiske begreber. (Forresten tog han efter al denne forberedelse et job hos Amazon i stedet.)

ericelliott / essential-javascript-links

Eric Elliotts JavaScript Links-lager var i lang tid den mest populære ressourceliste inden for freeCodeCamp-samfundet. (Det blev for nylig truet af vhf / gratis programmering-bøger.)

d3 / d3

Hvis du vil lære d3.js, er dette officielle GitHub-arkiv et af de bedste steder at starte. De to områder af denne repo, som freeCodeCamp nævner mest, er faktisk inde i dens wiki:

  • galleriet
  • vejledningerne

Disse indeholder fremragende information samt en liste over referencer, du kan bruge til at lære d3.js alene.

vinta / fantastisk-python

Faktureret som en "kurateret liste over fantastiske Python-rammer, biblioteker, software og ressourcer" er dette et godt sted at starte, hvis du vil blive bedre på Python.

oneuijs / You-Dont-Need-jQuery

Dette er et velkendt lager, der fokuserer på at løse typiske programmeringsproblemer med brugen af ​​vanille JavaScript. Dette arkivs stigning har været tæt knyttet til stigningen i React.

toddmotto / public-apis

En pæn og ofte opdateret samling af offentlige API'er. API'erne er endda opdelt i kategorier, hvilket gør det meget nemmere at udforske dem.

Hvis du spekulerer på, blev alle data hentet fra freeCodeCamps vigtigste Gitter-chatroom mellem juni 2016 og marts 2017. Jeg kørte et Python-script for at evaluere dataene og vurderede derefter de observerede GitHub-links baseret på antallet af omtaler samt hvordan for nylig nævner. Jeg foretog det endelige valg baseret på relevans.

Igen skraber denne liste bare overfladen. freeCodeCamp's community refererer til hundreder af arkiver hver dag.

Tak for læsningen og glad kodning!