Hvorfor det er ubehageligt er nøglen til succes

Da jeg begyndte at lære webudvikling, og især siden jeg fik mit første job, er følelsen af ​​ubehag blevet lidt af et tilbagevendende tema.

Jeg vil være ærlig, i starten var det en reel kamp. Hver gang jeg befandt mig i en ubehagelig situation, ville jeg begynde med at gætte mig selv - Er webudvikling virkelig noget for mig? Måske er jeg bare ikke intelligent nok? Bliver jeg nogensinde god? Vil jeg nogensinde lære nok til faktisk at få et job og få betalt for dette?

Jeg er sikker på, at mange af jer kan forholde sig.

Hvis du vil have noget i livet, som du aldrig har haft, bliver du nødt til at gøre noget, som du aldrig har gjort

Måske har du lært at kode i et stykke tid, men føler dig stadig ikke sikker nok til at ansøge om udviklerjob. Du føler måske ikke, at du er klar endnu. Du frygter måske afvisning. Uanset årsagen vil den manglende selvtillid få dig til at føle dig utilpas. Og du er ikke alene. Vi vil alle føle det samme i den situation.

Det er dog de mennesker, der suger det op, ansøger om hvert job, de kan, kontakter virksomheder, der beder om arbejde, og står over for potentiel afvisning efter afvisning, der vinder.

Helvede, du er muligvis ikke klar endnu, og du lander måske ikke dit drømmejob med det samme. Men ved at placere dig selv derude - ved at træde ud af din komfortzone - vinder du. Du vinder! Du får interviewet, oplevelsen, og du får vital feedback om, hvor du har brug for at forbedre dig.

Ved slutningen af ​​dagen vil du hellere være en person, der har lært at kode i 18 måneder, men ikke engang er begyndt at ansøge om job, fordi du ikke har det godt eller klar endnu?

Eller ville du hellere være den person, der har lært at kode i 6 måneder og begynder at ansøge om job? Du føler dig måske ubehagelig, og måske tager det dig yderligere 6 måneder at få et job, men 12 måneder efter først at have åbnet en teksteditor, og du arbejder i din drømmekarriere? Tro mig, dette kan ske.

Den ubehagelige følelse stopper ikke eller bliver lettere, når du først får et job

Jeg hader JavaScript. (Nå, måske er had et stærkt ord, men jeg er ikke dets største fan). Hvorfor? - Fordi det er svært. Jeg finder det svært.

Jeg er en temmelig selvsikker udvikler, men nogle gange står jeg overfor en opgave eller et projekt, og fristelsen er at nå frem til en teknologi, som jeg har det godt med, snarere end at bygge med noget nyt og udfordrende.

Jeg ved måske, at React vil producere et bedre slutprodukt, men min første reaktion er, at jeg ikke vil være i den ubehagelige situation, hvor jeg ikke ved, hvad jeg laver, og jeg skal nå frem til dokumentationen hver 30. sekunder.

Men ved at tage denne tilgang gør jeg mig selv en bjørnetjeneste. Jeg hindrer min egen læring, udvikling og progression. Jeg hæmmer i sidste ende min egen succes.

En komfortzone er et smukt sted, men der vokser aldrig noget.

Hvad jeg har at fortælle mig selv i disse situationer er, at mens jeg måske er ubehagelig. Dette er faktisk en mulighed. En mulighed for at prøve nye ting, lære en ny færdighed eller fremme min karriere.

Så ... Hvad er nøglen til fortsat succes?

Bliv fortrolig med at føle dig ubehagelig - omfavn den

Når en mulighed opstår, er du nødt til at tage den. Du er nødt til at træde ud af din komfortzone.

I slutningen af ​​dagen er dette, hvad webudvikling er. En kompleks, konstant udviklende industri, hvor du aldrig kan vide alt, og du gentagne gange vil blive konfronteret med situationer, hvor du får dig til at føle dig utilpas ved at gøre noget, du ikke har gjort før. Det er prisen på progression.

Som webudvikler og i livet generelt er det bare noget, man skal vænne sig til at føle sig utilpas.

Du kan ikke lade 'frygt' for at føle ubehag diktere dit liv. Hvis du gør det, vil det begrænse, hvad du er i stand til at gøre, og hvor meget du er i stand til at opnå.

At være i din komfortzone er synonymt med gentagelse. Mens gentagelse er let, er det også kedeligt og ikke-motiverende. Hvis du dog stræber efter noget mere, ønsker at komme ud af et spor, hvis du søger efter succes, skal du komme ud af din komfortzone. At gøre det er det, der adskiller glade, lidenskabelige, succesrige mennesker fra dem, der er komfortable og keder sig.

Når du lærer at omfavne frygten, vil du blive forbløffet over de fremskridt, du vil gøre, både inden for din webudviklingskarriere og også personligt.

Succes handler ikke kun om, hvad du har gjort, det handler om, hvad du inspirerer andre til at gøre.

For nylig så jeg en Ted-tale med @luvvie med titlen 'Bliv fortrolig med at være ubehagelig'. Jeg kan varmt anbefale det!

Nu snakker denne samtale ikke om teknologi eller webudvikling, men i går aftes, mens jeg læste denne artikel, ramte parallel mig mellem samtalen og webudviklingen.

En af de vigtigste ting for succes i livet og webudvikling er at skubbe dine grænser og grænser. Hvad der også er vigtigt, er at når du træder ud af din komfortzone og gør, hvad der får dig til at føle dig ubehagelig, inspirerer dette igen lignende ændringer og inspiration for andre til at gøre det samme.

Dette legemliggør, hvad hele freeCodeCamp-samfundet handler om. Ved at være en del af et samfund, dele din historie og dine succeser, inspirerer du andre til at gøre det samme.

Du har måske kæmpet for at udfylde Front-end-certifikatet. Du har måske haft perioder, hvor du følte dig utilpas og ønskede at holde op. Men ved at skubbe igennem, ved at blive fortrolig med at være ubehagelig og nå den milepæl, opnår du ikke kun din egen succes, du motiverer også andre, der kæmper eller har lyst til at give op.

Derfor er det vigtigt at give tilbage til samfundet. Del dine projekter, del din succes, opmuntre andre campister i fora eller på sociale medier. Din succes er freeCodeCamps succes.

Gå ud af din komfortzone, bliv komfortabel med at være ubehagelig, du skylder dig selv og resten af ​​os!

Som Luvvie beskriver det - Vær dominoen.

Tjek dette indlæg af Sam Williams, hvis du vil oprette din egen gif-følg mig! :-)

Jeg er også altid glad for at høre fra ligesindede mennesker, så du er velkommen til at sige hej på Twitter.