25 Mac-værktøjer til produktiv kodning

25 Mac-værktøjer til produktiv kodning

1. En moderne browser

Chrome og Firefox er hurtige og har fejlfindingskonsoller, der er kritiske for webudviklere. Du skal stadig teste i Internet Explorer (og snart Microsoft Edge) såvel som i Safari, men du skal få arbejde udført ved hjælp af Chrome eller Firefox.

Gratis på //www.google.com/chrome/browser/ eller //www.mozilla.org/da-DK/firefox/new/

2. Alfred

Tænk på Alfred som en turboladet version af OSX's Spotlight. Alfred fungerer som en kommandolinje til hele din computer, hvilket hjælper dig med at starte apps, afspille musik og udføre søgninger, hvor som helst, med en universel genvejstast. Den gratis version leveres med næsten alt, men når du instinktivt bruger Alfred snesevis af gange om dagen, vil du sandsynligvis sprøjte efter $ 20 powerpack.

Gratis på //www.alfredapp.com/

3. Devdocs.io

Devdocs er en API-dokumentationsbrowser.

Gratis på //devdocs.io/

4. Redningstid

Med så mange distraktioner og muligheder i dit digitale liv er det let at blive spredt. RescueTime hjælper dig med at forstå dine daglige vaner, så du kan fokusere og være mere produktiv. Rescue Time kører sikkert i baggrunden på din computer og mobile enheder. Det sporer tid brugt på applikationer og websteder, hvilket giver dig et nøjagtigt billede af din dag og giver dig detaljerede rapporter og data baseret på din aktivitet for at hjælpe dig med at blive mere produktiv hver dag.

Du kan også sætte mål for at holde dig på sporet og yderligere forbedre din produktivitet. Dine fremskridt kan ses på dit dashboard, i en ugentlig e-mail-rapport og i en målrapport.

//www.rescuetime.com/

5. Spectacle (eller Divvy)

Du må ikke maksimere, minimere eller trække vinduer - administrer deres positioner med genvejstaster! Spectacle sparer tid, når du vil placere to vinduer ved siden af ​​hinanden. Det kan også skifte vinduer mellem skærme, hvilket er perfekt, hvis du bruger flere skærme. Divvy fungerer endnu bedre, men Spectacle er gratis.

Gratis på //spectacleapp.com/ eller $ 14 på //mizage.com/divvy/

6. En IDE

Teksteditorer fungerer fint til at arbejde med enkle scripts, men når dit projekt bliver kompliceret, skal du skifte til et integreret udviklingsmiljø. En god IDE tilbyder versionskontrol, test, javascript-fnugning og diff-værktøjer. Vigtigst er det, det vil tilbyde fornuftige standardkonfigurationer. JetBrains laver gode IDE'er til JavaScript, Ruby, Python og PHP.

Gratis prøveperiode, derefter $ 79 //www.jetbrains.com/

7. Atom (eller sublimt)

GitHubs gratis teksteditor er fantastisk til at skrive små scripts eller manipulere filer, der er for store til IDE'er. Det giver dig mulighed for at bruge makroer og andre tidsbesparende tekstredigeringsmetoder. Sublim tekst fungerer endnu bedre og kan være værd at $ 70 for at registrere, hvis du bruger det meget.

Gratis på //atom.io/ eller //www.sublimetext.com/2

8. OhMyZSH

Hvis du overhovedet bruger tid i terminalen, er det værd at downloade. ZSH-farvekoder udsendes fra din kommandolinje. Det viser også vigtige visuelle signaler, som hvilken git-gren du er på, og på hvilket tidspunkt din sidste kommando var færdig med at køre. Dens fanefuldførelse og autokorrektur er også enorme tidsbesparelser.

Gratis på //github.com/robbyrussell/oh-my-zsh

9. Skitch

Tag skærmbilleder (eller delvis skærmbilleder) med en global genvejstast, og markér derefter dit skærmbillede hurtigt med pile og stor tekst (standardfarven er lyserød!). Du kan nemt eksportere til forskellige formater eller trække og slippe skærmbilleder til andre apps. Da Evernote ejer skitch, vil den automatisk sikkerhedskopiere alle dine skærmbilleder der.

Gratis på //evernote.com/skitch/

10. SourceTree

Dette er den bedste grafiske brugergrænseflade til Git derude, og det er gratis (selvom du bliver nødt til at registrere det til en e-mail-adresse). Selvom du laver et flertal af din Git fra kommandolinjen, er Source Tree stadig nyttigt, når du har brug for at udføre mere komplekse Git-opgaver (som omvendte forpligtelser, komplicerede fletninger eller kirsebærvalg).

Gratis på //www.sourcetreeapp.com/

11. Trello

Denne virtuelle KanBan er fantastisk til styring af små produkter med små hold. Trello er meget mere visuel (og taktil) end Jira og mindre dogmatisk end Pivotal Tracker. Det kan bruges til alt fra en fancy opgaveliste til en API-aktiveret sprinthistorikoordinator.

Gratis på //trello.com/

12. Genveje til universal kontroltast (Bash)

De hundreder af gange, du når ud til piletasterne hver gang tilføjes. Denne 90 sekunders video kan spare dig dage i dit vågne liv. Disse universelle genveje fungerer i hele OSX (såvel som når du SSH'd i en Linux-boks).

Gratis (inkluderet i OSX)

13. ScreenHero

Hvis du overhovedet laver fjernparring, vil du helt sikkert bruge Screen Hero. Det er billigere end virksomhedsalternativer (Citrix, LogMeIn) og hurtigere end Skype. Hver bruger får også sin egen mus og tastatur! Kun én person skal have en betalt Screen Hero-konto for at kunne bruge den. Team Viewer har lignende funktionalitet og er gratis til personlig brug.

Slack erhvervede for nylig Screen Hero, men du kan stadig downloade det her gratis: //www.freecodecamp.com/field-guide/how-do-i-install-screenhero

14. Filhvelv

Sørg for at aktivere File Vault, OSXs indbyggede harddisk-kryptering. På denne måde, selvom din bærbare computer er stjålet, er din identitet, kode og data sikre.

Gratis (inkluderet i OSX)

15. Time Machine

OSX inkluderer et problemfrit backup-system kaldet Time Machine. Selvom du gemmer alle dine filer i Dropbox, Evernote eller Google Drive, vil du sandsynligvis ikke bruge timer på at omkonfigurere dit udviklingsmiljø. Sæt en ekstern harddisk på dit skrivebord, og tilslut den en gang imellem for automatisk at sikkerhedskopiere alt. Time Machine begynder at minde dig om at gøre det hver 10. dag.

Gratis (inkluderet i OSX)

16. Cloud Storage

Cloud Storage giver dig ikke kun mulighed for nemt at dele filer, når du samarbejder med kolleger, men det fungerer også som en brandsikker backup af dyrebare fotos og videoer (på mange servere mange steder rundt om i verden.) Pladsen bliver billigere hvert år. For eksempel er ekstra plads på Google Drev kun $ 0,25 / gigabyte / år.

Gratis på drive.google.com/ eller //www.dropbox.com/downloading

17. LastPass / 1Password / PassPack

Den gennemsnitlige person spilder timer hvert år på at nulstille adgangskoder, de har glemt. Password-værktøjer som disse sparer tid og mental energi ved at gemme og autofylde dine adgangskoder. De giver dig også mulighed for at have lange, unikke adgangskoder til hvert websted, hvilket gør det næsten umuligt for hackere at knække dit kodeord.

Gratis på //lastpass.com/ eller //agilebits.com/onepassword eller //www.passpack.com/

18. Privat browsing / inkognitotilstand

Mange mennesker er ikke klar over, at dette eksisterer, men du kan nemt skjule din identitet fra websteder, når du browser. I Google Chrome skal du trykke på Command + Shift + N. I Firefox skal du trykke på Command + Shift + P. Som en bonus er dette nyttigt til at køre to browsersessioner på samme computer, og det kan nogle gange hjælpe dig med at komme rundt på betalingsmurerede websteder som NYTimes.com.

Gratis (inkluderet i Chrome og Firefox)

19. Et beskedværktøj

Vores team har set på og prøvet mange forskellige Messaging-værktøjer. Af alle dem, vi kan lide, er Gitter det bedste til et løbende chatrum, sende private beskeder, skabe brugerkanaler, der er specifikke for gruppebehov, og enkel fildeling. Medmindre du har brug for et privat værelse med mere end 25 personer, er Gitter helt gratis. Gitter hjælper dig med at holde alle synkroniserede, når du bevæger dig mellem din stationære og mobile enheder.

Gratis på //gitter.im

20. StackExchange

Det er svært at forestille sig programmering før 2008. Det er da ingeniører lægger de første strimler af duct tape, der nu holder softwareteknikerfaget sammen ved at oprette StackOverflow. Og nu er der ServerFault, SuperUser og vores personlige favorit UX Exchange. Der er en god chance, uanset hvilken fejlmeddelelse du google fører dig til Stack Overflow-indlæg, og med god grund. Opret en konto, og betal den videre ved at besvare spørgsmål og afstemme nyttige svar.

Gratis på //stackexchange.com/

21. Flux

Hvis du nogensinde har haft problemer med at sove efter en lang nat med at stirre på din computerskærm, er Flux noget for dig! Din døgnrytme kan ikke se forskellen mellem sollys og skærmens glød. Dette gratis værktøj ændrer gradvist din computers farver under og efter solnedgang.

Gratis på //justgetflux.com/

22. LinkedIn

Uden LinkedIn er du simpelthen væk fra de fleste arbejdsgivere og rekrutteringsradarer. Nogle hurtige LinkedIn-tip: 1) få forbindelse til alle, du kan. 2) Gå i detaljer om din arbejdshistorie, online kurser, du har taget, og certificeringer, du har optjent. 3) Hvis du modtager irrelevante eller uvelkomne meddelelser fra rekrutterere, skal du ikke klynke over dem. Bare svar høfligt eller bare ignorere dem.

Gratis på //www.linkedin.com

23. Møder

Der er ingen hurtigere måde at opbygge dit professionelle netværk på og få eksponering for nye ideer end at deltage i aftenforedrag, mixere og hack-nætter. Mange af disse begivenheder er gratis, og de starter normalt omkring middagstid. Nogle inkluderer endda mad! Gå til Eventbrite.com eller Meetup.com, og gennemse begivenhederne i dit område.

Gratis på //www.meetup.com/ og //www.eventbrite.com/

24. Twitter

Mens Twitter gør det muligt at dele enhver tanke, der dukker op i dit sind, er den reelle værdi kommunikation i realtid. Mange mennesker, du vil tale med, har Twitter-konti, og du vil blive overrasket over, hvor ofte (og hurtigt) de vil svare på et tweet fra dig. Sørg for at bruge et profilbillede (headshots fungerer bedst) med en kort, relevant beskrivelse. Og hold tingene positive!

Gratis på //www.twitter.com

25. Google (eller DuckDuckGo)

Det siges ofte, at de mest produktive kodere googler tidligt og ofte. Chancerne er, at nogen har stødt på det problem, du sidder fast på, og sendt et svar på en blog eller StackOverflow. Hvis du kan formulere dit problem, kan du normalt søge efter en løsning.

Gratis på //www.google.com

Brug værktøjer og triv dig! Og hvis du vil blive bedre til kodning, skal du tjekke //freecodecamp.com.

Oprindeligt offentliggjort på blog.freecodecamp.com den 1. oktober 2014.