Sådan finder du administrerende direktørs e-mail-adresse på få minutter

E-mailers guide til galaksen: del I

Jeg er 17, så mit netværk er endnu ikke for stort. For mig er kolde e-mails den nemmeste og mest direkte måde at nå en grundlægger på. I løbet af det sidste år har jeg ikke kun fundet ud af, hvordan man finder en teknologilederes e-mail-adresse, men også deres personlige.

I dette indlæg lærer jeg dig ind og ud af at søge efter nogen i techs e-mail-adresse. Så sæt dig ned, download Google Chrome, åbn din Gmail, og lad os komme i gang.

Del 1: Den nemme vej ud

Den nemmeste email at finde er en arbejds-e-mail, men dette er et tveægget sværd. Selvom det er lettere at finde, kunne denne person have:

 1. hundreder på hundredvis af e-mails, der oversvømmer deres indbakke hver dag
 2. et filter, der lukker din e-mail ud, eller
 3. en administrerende assistent (EA) til personligt at vælge de e-mails, de skal læse.

Hvis dette er en strengt forretningsrelateret e-mail, eller hvis du ved, at denne grundlægger ikke modtager over 400 e-mails om dagen, er metoden beskrevet nedenfor den rigtige for dig.

Husk, at e-mail handler om respekt, så afvej de to muligheder nøje. Ønsker denne person, at du sender dem en e-mail i deres personlige indbakke?

Trin 1: Find en e-mail ved hjælp af Hunter.io

Gå til Hunter-webstedet, og tilmeld dig en konto (download også deres plug-in til Chrome).

Hunter er et sindssygt kraftfuldt værktøj. Vi skal bruge det på mere end en måde i dette indlæg. Det giver dig mulighed for at finde alle e-mails, der er knyttet til et bestemt websted, kontrollere, at en e-mail accepteres af deres server og endda gemme dine kundeemner til senere.

Trin 2: Søg efter de relevante oplysninger

Gå til dit Hunter-dashboard, og søg efter de oplysninger, du leder efter. Du kan indtaste webstedet for din persons firma. Hunter finder nemt alle de e-mails, der er knyttet til serveren.

Din persons e-mail er muligvis ikke der, men hvad der er vigtigt er det mønster, du finder. Det ville sandsynligvis være et af nedenstående mønstre:

 • [first_name] @ company.com
 • [first_initial] [last_name] @ company.com
 • [first_name] [last_name] @ company.com.

Nu hvor du har et mønster, er det tid til at prøve det.

Trin 3: Bekræft e-mailen i Hunter

Gå til fanen Verifikator i Hunter:

Indtast, hvad du synes, din persons e-mail er via mønsteret. Du får vist et af tre resultater.

 1. Serveren accepterede e-mail-adressen ✅
 2. Serveren accepterer alle e-mail-adresser ✅
 3. Serveren afviste e-mail-adressen ❌

Hvis det er nr. 3, har du slået til. Du skal sandsynligvis springe til del 2: Den hårde, men afprøvede og sande vej ud .

Hvis det er nr. 1 eller nr. 2, er du på rette spor. Det er tid til at gå til din Gmail-konto!

Trin 4: Dobbeltkontrol af din e-mail

Vi skal dobbelttjekke, om den e-mail, vi har fundet, faktisk er gyldig ved hjælp af en undervurderet funktion i Gmail. På dette tidspunkt er vi ved det sidste trin. Opret et nyt kladde, og skriv den e-mail, du prøvede i Hunter.

Hvis du trykker på enter og holder markøren over den e-mail, du har skrevet, vil du se et slot til et profilbillede og et mellemrum til deres navn dukker op.

Hvis du ser et profilbillede og kan bekræfte, at det er din person, er du klar til at gå. Hvis du ser et navn, og det er det, du vil have, endnu bedre! Og hvis intet af det er sandt, så prøv at kopiere og indsætte e-mail-adressen i en Google-søgning. Der kan godt komme noget op, der bekræfter dit gæt.

Hvis et profilbillede kommer op, men du ikke er sikker på, at det er dem, skal du gå tilbage til Google og søge i deres navn. Gå over til Billederog se om du kan finde det billede. Du vil sandsynligvis gøre det, og det vil være knyttet til en af ​​deres konti, måske et gammelt Twitter-profilbillede eller noget.

Kan du stadig ikke finde billedet? Skærmbillede af det lille profilbillede på Gmail og slip det i Google Billeder for at foretage en omvendt billedsøgning. Det kan give dig de resultater, du ledte efter!

Trin 5: Send din e-mail væk!

Vent, ikke! Inden du sender, skal du læse det næste indlæg i denne serie, Sådan designer du en kold e-mail til en administrerende direktør med en læse-, klik- og svarprocent på 100% .

Hvis ikke noget af det fungerede, skal du ikke bekymre dig en smule. Lad os komme til de gode ting.

Del 2: Den hårde, men afprøvede og sande vej ud .

Så du har ikke været i stand til at komme ind i en administrerende direktørs personlige indbakke, uberørt af filtre, administrerende assistent eller mere end 100 e-mails om dagen.

I modsætning til hvad de fleste mennesker synes, er dette super nemt. Det handler om ikke at give op.

Her er hvad du har brug for: en LinkedIn-konto, en Hunter-konto, Google Chrome og 5 minutter til en halv time.

Trin 1: Find deres LinkedIn

Du kan enten åbne Google og prøve at indtaste deres navn (efterfulgt af deres firma også, hvis de har et fælles navn) eller søge direkte på LinkedIn.

Så hvorfor LinkedIn? Dette kan være en guldmine af information.

Da administrerende direktør stiger op, glemmer de måske at opdatere deres LinkedIn og holde deres personlige links i deres kontaktoplysninger.

Trin 2: Klik på deres kontaktoplysninger

Hvis du er heldig, og de har glemt at opdatere deres LinkedIn-profil, kan deres personlige e-mail muligvis også være der.

Trin 3: Hvis du ser et personligt link, måske [first_name] [last_name] .com, skal du klikke på det.

En af to ting vil ske:

 1. Du føres til deres personlige websted.
 2. Du rammer siden "DNS ikke fundet".

Hvis nr. 1 sker, er du på den rette vej. Se på navigationslinjen på webstedet for en kontaktside, eller rul til bunden for at finde et e-mail-ikon eller endnu bedre, selve e-mailen.

At finde en [first_name] @ domain.com eller [email protected] email er fantastisk. Disse vil altid omdirigere til deres personlige e-mail.

Hvis du ikke kan finde en e-mail eller endda noget, der siger "mit fornavn ved mit fulde navn dot com", men du kan finde en kontaktformular, er det også fint. Jeg siger, det er "fint", fordi du bare ikke vil være i stand til at spore din e-mails fremskridt, som jeg kommer ind på i det sidste indlæg i denne serie . Men disse går næsten altid til deres personlige e-mail, så gå efter det, hvis du vil have din e-mail derude!

Hvis nr. 2 sker, er det stadig OK. Dette er, når du pisker ud telefonbogen, c / o Sir Tim Berners Lee og Vint Cerf.

Trin 3 (slags): Gå over til WHOIS.com

Dette er et trin, vi måske henviser til et par gange. Gå til din URL / søgefelt øverst i Chrome, og skriv whois.com/whois/ [deres_domæne].

Da Internettet startede op, havde DARPA (regeringsorganet, der grundlagde den tidlige version af det) behov for et sted til at gemme oplysningerne om domæneejere. Et ton af mennesker, der køber domæner, ofte uden for GoDaddy.com (jeg anbefaler stærkt, at du bruger Google Domains i stedet forresten), bruger ikke domæne-privatisering, hvilket placerer deres personlige oplysninger derude.

Hvis du ser alle deres oplysninger og ikke noget som billedet ovenfor, har du held. Rul, indtil du har fundet det, du leder efter.

Hvis det ikke er tilfældet, skal du ikke bekymre dig.

Trin 4: Leder du efter et brugernavn mønster

Noget mange mennesker gør, men ikke tænker over ofte, er at bruge det samme brugernavn på tværs af alle sociale mediekonti.

Ved hjælp af denne erkendelse er din næste opgave at trække alle deres sociale medier op, du kan finde. Medmindre de er en social media OG som Jack Dorsey, der har @jack overalt, finder du din nøgle til succes.

Træk mindst to konti op. Den første skal være Twitter, den anden kan enten være Instagram, Facebook eller LinkedIn for at se, om de har et brugernavn på de sidste to (som er valgfri, når du tilmelder dig).

Nu kan vi gentage del 1, trin 4 . Gå til Gmail, og skriv deres brugernavn @ gmail.com. Brug trinnene til at finde ud af, om det er gyldigt. Hvis det er rigtigt, er du klar til e-mail!

Trin 5: Prøv gættespillet, inden du går helt ud

Hvis det ikke fungerede, kan du lige så godt prøve noget andet, mens du er i Gmail.

De spor, Gmail giver dig, er et afgørende stykke af puslespillet. Den anden nemmeste måde at udnytte denne funktion på er at gætte de mest almindelige e-mail-mønstre, indtil du har brutalt tvunget dig ind. Her er de:

 1. [første_navn] [sidste_navn] @ gmail.com
 2. [first_name]. [last_name] @ gmail.com (dette er faktisk den samme e-mail som den sidste, Gmail er ligeglad med perioder, periode.)
 3. [første_navn] _ [sidste_navn] @ gmail.com
 4. [first_initial] [last_name] @ gmail.com
 5. [første_initial] [mellem_initial] [sidste_navn] @ gmail.com

Nu har nogle få mennesker muligvis samme navn som den grundlægger, du prøver at nå ud til. Så du skal være sikker på, at det er den rigtige person ved at bruge alle trinene i del 1, trin 4 .

Hvis ingen af ​​disse trin fungerer, har du ramt det sidste og sandsynligvis mest usædvanlige trin, du vil ty til, men det er den bedste mulighed på dette tidspunkt.

Trin 5: Goooooooooogle

Gå tilbage til vores trofaste ven, google.com, og skriv personens navn (og deres virksomheds navn, hvis deres navn er ret almindeligt). Start nu med at rulle.

Engang var det på 3. side af Google, hvor jeg fandt en forfatter's about.me, der havde et link til en gammel Tumblr, som havde et link til en gammel Twitter, som brugte et brugernavn, som hans Gmail også gjorde.

Her ønsker jeg dig held og lykke. Det er op til dig, og du er meget tæt på at finde din stifters e-mail. Men hvis alt andet fejler, kan du altid vende tilbage til del 1 .

Del 3: Hvor skal man hen herfra?

Nu hvor du har den e-mail-adresse, du ledte efter, skal du skrive e-mailen!

Mit næste indlæg i denne serie vil dække, hvordan jeg skriver e-mails, der har givet mig en læsefrekvens på 100%, en klikrate på 100% og en svarprocent på 80%.

Hvis du kunne lide dette indlæg, skal du holde det nede? ikon (du kan gå op til 50, ved du det). Hold øje med det næste indlæg og det efterfølgende, som vil gå ind i sporing af fremskridtene i din e-mail.

Følg mit medium for at lære mere om design fra et nyt perspektiv, bogstaveligt talt. I de næste par måneder dykker jeg ind i, hvordan design krydser fremtiden. På denne side kan du se casestudier, der undersøger selvkørende biler og stillinger, der fremhæver grænseflader, der bryder grænser i UI / UX-verdenen.

Du kan også fange mig på Instagram @theostrauss og på Twitter @theodorestrauss!