Sådan forberedes du på et teknisk interview

I juni 2020 så jeg en inspirerende tale af Anthony D. Mays, teknisk coach og grundlægger hos Morgan Latimerco. Han kom på en live-session for Facebook Developer Circles Benin og talte om, hvordan man forberedte sig på et teknisk interview.

Under live sessionen sagde han, at "Det er en god ting at hjælpe mennesker med at fordøje det, du lærer af mig i dag og dele med dit netværk". Når du lærer noget fra nogen, er det en god ide at videregive den viden til andre. Og hvis du ser nærmere på disse oplysninger, er det en god måde at lære på.

Så jeg besluttede at skrive, hvad han diskuterede under live-sessionen sammen med min egen personlige oplevelse. I slutningen af ​​denne artikel vil du forstå følgende:

 • Sådan får du opmærksomhed fra topfirmaer
 • Hvad sker der, når du har deres opmærksomhed
 • Den type interview, du sandsynligvis får
 • En ramme til problemløsning (6 trin til brug i et teknisk interview)

Kom godt i gang

I 2018 havde min ven og jeg denne drøm om at praktisere i store teknologivirksomheder. Det var ret sejt at have så store drømme, men spørgsmålet her var "er jeg forberedt på den opgave, der ligger foran mig?"

Jeg husker, at jeg kom til LinkedIn for første gang, og jeg vidste ikke engang, hvordan jeg skulle finde rundt. Jeg sendte vedvarende beskeder til forskellige rekrutterere hos store teknologivirksomheder og bad dem om at henvise mig til roller, der måske var lidt uden for min rækkevidde.

Men kender du det sjove? Mange mennesker begår den samme fejl. Før du prøver at få opmærksomhed fra store teknologivirksomheder, skal du:

 • Har en bred vifte af erfaringer.
 • Bliv betragtet som en innovativ. Du kan vise dette på flere måder, enten ved at opbygge noget og udgive det, eller ved at starte din egen virksomhed eller arbejde med en opstart.
 • Vis at du er en problemløser ved at kunne diskutere din indvirkning.

Hvis du har disse kvalifikationer, hvordan får du opmærksomhed fra topteknologiske virksomheder?

Få en fantastisk cv

Nogle mennesker kan være kloge, men deres cv er forfærdelige. Min første cv var rigtig dårlig, og når jeg ser tilbage på det, begynder jeg at grine.

Jeg ledte efter måder til at forbedre mit CV ved at forske og nå ud til nogle på LinkedIn for at hjælpe med at gennemgå det. Det kom til det punkt, hvor jeg ændrede mit CV op til to gange om dagen.

Jeg vil stadig ikke sige, at jeg er den bedste til at skrive et cv, men hvis jeg sammenligner det før og efter, er jeg blevet bedre.

Når du skriver dit cv, skal du bruge så mange tal som muligt - hvor mange bugs fikserede du, hvor mange penge du skabte, hvor mange projekter har du på Github, hvilken indvirkning har du lavet osv.

Bemærk: Dit cv skal omfatte din Linkedin-profil, så få denne profil til at ligne dit cv. Når du har en fantastisk profil, kan rekrutterere kontakte dig via Linkedin. Hvis du ikke har en Linkedin-profil, skal du starte en her.

Få henvisninger

Hvis du får en henvisning, skal det være fra nogen, der kender dig og er fortrolig med dit arbejde. Hvis du ikke kender nogen, kan du begynde at opbygge relationer med disse mennesker.

Bemærk : En henvisning giver dig ikke altid jobbet, men det kan hjælpe dig med at hoppe til fronten af ​​linjen, så du bliver kontaktet.

Hvad sker der, når du har en virksomheds opmærksomhed?

At få virksomhedens opmærksomhed giver dig mulighed for at tale med rekruttereren om din baggrund, og om stillingen måske passer godt til dig.

Hvis det passer godt, vil du gennemgå flere interviewprocesser. Nedenfor er et eksempel på nogle typer tekniske interviews, du kan gennemgå.

Telefonskærm

Du kan blive kontaktet af en ingeniør for at lave en telefonskærm, hvor du arbejder igennem et teknisk spørgsmål.

Sørg for at forberede dig til din telefonskærm - du har muligvis en eller to af dem. Og hvis det går godt, og du passerer, vil du blive inviteret til et onsite eller virtuelt interview afhængigt af virksomheden.

Onsite / Virtual Interview

Hvis du ansøger om en softwareudviklingsstilling, har du et specielt sæt færdigheder til at forberede. Ja, du bliver bedt om at kode. Nej, du får sandsynligvis ikke en computer, bare et tavle.

Tavle- og kodningssamtaler kræver et specielt sæt færdigheder. Selv de bedste kodere kan blive spikret på kodningsspørgsmål.

Du skal muligvis gennemgå fire eller fem onsite- eller virtuelle whiteboard-interviews med forskellige ingeniører. Dette skyldes, at virksomheden ønsker at se, hvordan du arbejder med forskellige ingeniører, der meget sandsynligt arbejder på forskellige slags problemer. Det hjælper dem også med at se, om du er godt afrundet.

Hvis du klarer dig godt i alle interviews, er det godt. Bare prøv at være konsekvent - hvis du klarer dig godt i en, men ikke i en anden, kan dette være forvirrende for dem, der ser på din præstation.

Denne proces er den samme i et virtuelt interview. Den eneste forskel er, at i stedet for et tavle bliver du bedt om at dele din skærm, mens de ser dig kode.

Videnbaseret samtale

Disse typer af interviews tester din viden. Du bliver bedt om ting som hvordan den ramme, du bruger, fungerer, hvorfor du skal bruge if-else-udsagn osv.

Adfærdsmæssigt interview

Mindre teknologivirksomheder er lidt forskellige, men en lignende ting er adfærdssamtalen. Dette tester ofte, at du ved, hvordan du løste et problem i en bestemt situation, hvordan du arbejder under pres osv.

Det er også godt at kende dit CV godt, så du kan tale om de detaljer, der er angivet på det.

Projektbaseret interview

Du får typisk et projekt at arbejde på. Derefter returnerer du det i x timer eller endda dage - det afhænger af virksomheden.

En ramme for problemløsning

Softwarevirksomheder leder efter gode problemløsere. Så spørgsmålet er - hvordan bliver du en fremragende problemløser?

Gode ​​problemløsere stiller spørgsmål, og de ved, hvordan man tænker på flere løsninger. Her er nogle strategier, der hjælper dig med at forbedre dine færdigheder til problemløsning.

6 trin til problemløsning til brug i et teknisk interview:

 • Gentag spørgsmålet højt
 • Følg op ved at stille spørgsmål for at hjælpe med at forstå problemet
 • Brug et eksempel, så du ved, hvordan input ser ud - du kan tegne det.
 • Brainstorm, og stop og tænk på en eller to måder, du kan løse problemet på. Det er her Big O spiller ind.
 • Implementere den tekniske løsning
 • Test for at være sikker på, at der ikke er nogen fejl i din kode.

Disse trin kan også anvendes på dit daglige arbejde. Og du kan teste dem ved at lave et mock-interview med en anden ingeniør - det vil virkelig hjælpe dig med at forberede dig til det aktuelle interview.

Konklusion

Succes, især i interviews, kræver meget hårdt arbejde og tid. Jeg håber, at de tip, jeg delte i denne artikel, hjælper dig med at komme i gang i din tekniske karriere.

Kredit

Anthony D. Mays for hans inspirerende tale.

Du kan følge min blog her.