Sådan udgiver du din Chrome-udvidelse

I min tidligere artikel, jeg skrev, talte jeg om byggestenene til en Chrome-udvidelse. Nu vil jeg gerne fokusere på den anden del af opbygningen af ​​en Chrome-udvidelse: hvad skal jeg gøre, når du er færdig med at bygge den . Processen i sig selv er ikke lang eller hård, men der er nogle ting, du skal være opmærksom på.

Hver Chrome-udvidelse offentliggøres i Chrome Webshop. Tænk på det som svarende til Googles Play Store eller Apples App Store, men kun for Chrome-udvidelser og temaer.

Trin

Hvis du ikke allerede har oprettet en, skal du oprette en udviklerkonto. I det har du et Developer Dashboard.

Som jeg sagde i den foregående artikel, er der et $ 5 engangsregistreringsgebyr, hvis du vil være i stand til at offentliggøre Chrome-udvidelser. Dette giver dig mulighed for at offentliggøre op til 20 udvidelser

Når du først er den stolte ejer af en udviklerkonto, er det næste trin at uploade din Chrome-udvidelse til din konto. For at gøre dette skal du oprette en ZIP-fil med alle de filer, der er knyttet til din udvidelse. Den eneste fil, som Google kræver, at du uploader, er manifest.json-filen . Men du vil også gerne tilføje de JavaScript-filer, du har.

Derefter er det næste trin at offentliggøre vores udvidelse. Log ind på din udviklerkonto, og gå til dit Developer Dashboard.

Der vil du se knappen Tilføj nyt element .

️ Vær opmærksom på, at når du først har tilføjet en udvidelse til dit Developer Dashboard, kan du ikke slette den. Så længe det ikke er offentliggjort, tæller det ikke med i din udvidelsesgrænse.

Dette leder dig til en side, hvor du kan uploade den ZIP-fil, vi oprettede tidligere:

Forudsat at alt gik fint, vil du blive sendt til næste side:

Hvis du planlægger at foretage ændringer i din udvidelse, kan du bruge knappen Upload opdateret pakke til at uploade din ZIP-fil igen.

På denne side kan du tilføje et ikon, der vises på værktøjslinjen:

Tilføj skærmbilleder af din udvidelse (disse vil blive brugt, når en bruger ser på din udvidelse):

Og forskellige andre funktioner som at vælge en kategori til udvidelsen (IE Fun), vælge de regioner, hvor din udvidelse vil være tilgængelig, priserne på din udvidelse og andre kategorier, som jeg foreslår, at du kigger på.

Når du er færdig med at finjustere detaljerne i din udvidelse, ankommer du i slutningen af ​​siden og ser følgende knapper:

De to venstre knapper giver dig mulighed for at gemme det arbejde, du hidtil har udført, konfigurere din udvidelse (eller kassere den), og de to højre er til, når du er klar til at offentliggøre. For at se, hvordan alt, hvad du har konfigureret, ser ud på Chrome Webshop, skal du trykke på knappen Vis ændringer . Når du er tilfreds med det, du har, skal du klikke på Udgiv ændringer .

Tillykke! Du har netop offentliggjort din første Chrome-udvidelse!

I dit Developer Dashboard vil du nu se dette:

Hvis du klikker på linket Statistik, får du analyser vedrørende din udvidelse (hvor mange visninger, installationer og aktive brugere). Jeg ser frem til at se dine offentliggjorte Chrome-udvidelser.