Dette er de bedste gratis kurser, der hjælper dig med at lære Java 8 og Java 9

Efter introduktionen af ​​den seks måneders frigivelsescyklus på Java 10 er det meget vanskeligt at holde trit med de seneste ændringer i hver Java-version. Men hvis du leder efter nogle gratis ressourcer på Java, såsom bøger, tutorials og andet læringsmateriale, er du kommet til det rigtige sted.

Der er så mange ressourcer til rådighed til at mestre de funktioner, der blev introduceret i Java 8 og Java 9.

Tidligere har jeg delt nogle af de bedste Java 8-tutorials og bøger. I denne artikel vil jeg dele nogle af de bedste og gratis Java 8- og Java 9-kurser fra Udemy og Pluarlsight.

Disse kurser ligner stort set alle betalte kurser, du normalt køber, og mange af disse er lavet gratis til et salgsfremmende eller uddannelsesmæssigt formål. Du kan deltage i disse kurser for at lære JDK 8 og JDK 9-funktioner på bare et par dage.

Jeg begyndte at lære nye programmeringsfunktioner med bøger, men i dag er onlinekurser min foretrukne læringsmetode. Der er så mange gode gratis kurser til rådighed.

Selvom jeg nogle gange har bemærket, at gratis kurser bliver til betalte kurser, især efter at instruktøren når deres salgsfremmende mål, bør du derfor tjekke prisen, før du deltager i disse kurser.

En god idé er at deltage i kurserne nu, mens de er gratis. Når du først er tilmeldt kurset, får du gratis, ubegrænset adgang, selv efter at det er omdannet til et betalt kursus. Dette betyder, at du kan lære, når du vil.

Selvom du ikke lærer nu, kan du lære mere, når du har lidt fritid, eller dine prioriteter ændres - der er ingen skade ved at tilmelde dig.

Hvorfor skal du lære Java 8 og Java 9?

Hvis du undrer dig over fordelen ved at lære funktionerne i Java 8 og Java 9, så lad mig fortælle dig. Hvis du vil være relevant som Java-udvikler i dagens jobmarked, skal du lære Java 8 nu.

Jeg har tidligere nævnt i mit indlæg 10 ting, som Java-udviklere bør lære i 2018, og jeg siger det igen: lær Java 8 hurtigere end senere.

Det er mere end fire år siden Java 8 blev frigivet første gang, og det blev modtaget meget godt af Java-samfundet. Det havde flere interessante funktioner og sprogforbedringer, som lambda-udtryk, Stream API'er til bulkoperationer, nye Date and Time API'er til bedre håndtering af datoer, Standard- og statiske metoder på grænsefladen, Metodehenvisning og mange flere.

I dag vedtager flere og flere virksomheder Java 8-kodestilen. Hvis du ikke kender skrivekode i Java 8-stil, såsom brug af lambda og funktionelle programmeringskoncepter, kan du blive efterladt.

Ikke kun er Java 8 afgørende for at være relevant i Java-samfundet, men det forbedrer også din produktivitet og gør skrivning af Java-kode sjov, når du kender det grundlæggende. Det er her disse kurser kan hjælpe!

Kommer til Java 9, havde den ikke gnisten fra Java 8. Men den var stadig fyldt med nogle interessante funktioner, som moduler og nogle API-fortryllelser. At kende disse funktioner vil i sidste ende hjælpe dig med at skrive bedre Java-kode og oprette en bedre applikation i Java.

Kurser til at lære Java 8 og Java 9

Her er min liste over de gratis online kurser til at lære Java 8 og Java 9. Denne liste inkluderer kurser, der er egnede til begyndere såvel som erfarne Java-programmører, der ikke er fortrolige med JDK 8 og JDK 9-funktionerne.

Du behøver ikke deltage i alle kurserne. Du kan se en forhåndsvisning og træffe en beslutning om, hvorvidt du vil deltage eller ej. På det absolutte minimum kan du deltage i et kursus på Java 8 og et andet på Java 9 for at få dig selv på farten.

Og da disse kurser er helt gratis, har du intet at tabe ved at deltage i dem.

Java 9 programmering til komplette begyndere i 250 trin

Dette er et fremragende Java-kursus for begyndere, især dem der starter det for første gang. Dette kursus dækker den nyeste version af Java eller Java 9.

Hvis du vil lære Java fra bunden, kan du deltage i dette kursus. Du lærer ikke kun nye funktioner i Java 8 og Java 9, såsom funktionel programmering, lambdas og streams, men også andre vigtige begreber i Java.

Du skal handle hurtigt for at få dette kursus gratis, fordi jeg er sikker på, at instruktør Ranga Karanam vil få dette kursus betalt meget snart, når han når sit salgsfremmende mål med mere end 31.000 studerende, der allerede er tilmeldt.

Under alle omstændigheder kan jeg personligt lide Rangas undervisningsstil og den måde, han præsenterer koncepter på, som JShell og Spring-koncepter i hans Spring Framework-kurser. Du lærer meget på kort tid - der er ingen tvivl om det.

Java 8: Grundlæggende for begyndere

Dette er et meget kort kursus til læring af nogle nøglefunktioner i Java 8, herunder lambda-udtryk, metodereferencer, funktionel grænseflade, standardmetoder, Stream API'er og valgfri klasse.

Du lærer ikke kun dem, men du lærer også den nye Date and Time API og andre mindre populære, men nyttige ændringer.

Selvom dette kursus ikke giver et omfattende overblik, kan du tjekke dette ud for et hurtigt overblik, især hvis du har travlt og ikke har meget tid at bruge på selvlæring.

Hvad er nyt i Java 8?

Dette er et mere omfattende kursus om Java 8, og det dækker næsten alle de funktioner, du har brug for at vide.

Forfatteren, Jose Paumard, har 20 års erfaring med computerprogrammering, og det viser sig i dette kursus. Du lærer om, hvordan lambda-udtryk og Stream API gør kodning i Java sjov igen.

Det dækker ikke kun vigtige funktioner, såsom Date and Time API, men det dækker også små API-forbedringer, ligesom StringJoingerog join()metoden i String-klassen til sammenføjning af Strings i Java 8.

Du vil også lære om JavaFX og JavaScript ved hjælp af Nashorn-motoren. Samlet set er dette et godt kursus at lære Java 8, men kurset er desværre ikke ligefrem gratis.

Det er fra Pluralsight, og du har brug for et medlemskab for at få adgang til kurset. Den eneste måde, du kan få adgang gratis på er ved at tilmelde dig en 10-dages gratis prøveperiode, hvilket ikke er dårligt.

Der er også en god chance for, at din virksomhed har en Corporate Pluralsight-licens, og så kan du få dette kursus gratis på din virksomhedskonto.

Hvad er nyt i Java 9?

Dette er et fantastisk kursus for at lære Java 9-funktioner. I dette kursus har Sander Mak, forfatter til den populære bog Java 9 Modularity, forklaret nogle vigtige Java 9-ændringer.

Kurset er opdelt i 6 sektioner. Det første afsnit dækker Java-modularitet, og da instruktøren også er forfatter til bogen Java Modularity, kan du forvente, at dette er den mest omfattende dækning, du kan få.

Det andet afsnit fokuserer på en mere interessant og interaktiv ændring fra Java 9 - JShell. Du lærer om REPL og hvordan du bruger JShell.

Det tredje afsnit fokuserer på forbedringer af små sprog og biblioteker, såsom ændringer i Stream API, valgfri, fabriksmetoder på samlinger og andre forbedringer. Dette er det afsnit, du vil elske, fordi du vil bruge disse ændringer i dit daglige liv.

Det fjerde afsnit fokuserer på HTTP / 2 og Process API-ændringer, mens det femte afsnit fokuserer på Desktop Java Enhancements, som JavaFX-opdateringer.

Det sjette og sidste afsnit fokuserer på ydeevne og sikkerhedsforbedringer. Det forklarer G1 Garbage Collection-ændringer og den kompakte strengfunktion introduceret i Java 9.

Som med ethvert andet Pluralsight-kursus har du brug for et medlemskab for at deltage i dette kursus, enten et månedligt eller et årligt medlemskab. Selvom medlemskab ikke koster meget ($ 35 pr. Måned for at få adgang til deres 5000+ kurser), kan du stadig få dette og Java 8-kurset gratis ved at tilmelde dig en 10-dages gratis prøveperiode, der er mere end nok tid til at gennemføre disse kurser.

Det er alt for nu om nogle af de bedste gratis kurser til at lære nye funktioner i Java 8 og Java 9. Jeg opfordrede dig kraftigt til at tage mindst et Java 8 og et Java 9-kursus for at blive fortrolig med nye funktioner, især JDK 8 funktioner som lambda-udtryk, Stream API, Collectors, Valgfri og ny Date and time API.

Andre gratis programmeringsressourcer, du måske kan lide:

5 gratis foråret rammekurser for Java-udviklere

Top 5 kurser for at lære webudvikling i 2018

5 kurser for at lære Big Data og Apache Spark

Top 5 kurser for at lære Spring Boot i 2018

5 gratis datastruktur- og algoritmekurser

5 gratis Linux-kurser til programmører og udviklere

Tak, fordi du læste denne artikel. Hvis du finder disse gratis Java 8- og Java 9-kurser nyttige, så del dem med dine venner og kolleger.

PS - Du ved måske, at Java 11 lige er lanceret, og der er en masse snak om, om det er GRATIS eller ej, hvis du vil lære mere, og hvad der er nyt i Java 11, så glem ikke at tjekke Sander Mak's Hvad er nyt i Java 11: Langvarigt supportkursus om pluralsight. Tak til Mak er det #FREE i en uge.