De 10 bedste ansigtsgenkendelsesapps til Android og iOS

Her er nogle af de bedste apps til ansigtsgenkendelse og fingeraftryksbiometri. Disse kan hjælpe med at sikre din software og din Android og - i nogle tilfælde - iOS-enheder.

# 1. FaceLock

Ansigtsgenkendelse er muligvis ikke helt ny, men appen FaceLock er en gratis app, der beskytter dine andre apps kun ved hjælp af dit ansigt. Facelock er den eneste nøgle til at låse op for dine meget fortrolige filer og ofte anvendte apps.

Efter installationen af ​​appen navigerer den og giver dig en vejledning til en hovedmenu, der har en liste over muligheder, så du kan tilpasse appens ydeevne.

For at aktivere FaceLock-funktionaliteten skal du bare klikke på "Aktivér FaceLock". FaceLock begynder at udføre sit job, når nogen prøver at få adgang til de begrænsede apps på din telefon og låser dem ned, hvis det registrerer en ubuden gæst.

Der er en gratis såvel som en betalt version og har en pro-version af FaceLock.

# 2. Ægte nøgle

True Key fra Intel Security Produktivitet frigør dig fra at skulle indtaste lange adgangskoder for at få adgang til apps. Hvis det ikke genkender dit ansigt, vil det derefter bede om fingeraftryksbiometri for yderligere adgang.

Når du logger ind med True Key-appen med din foretrukne metode, stoler dine enheder på dig.

# 3. FindFace

FindFace identificeres med 70% nøjagtighed og pålidelighed. Hvis du tager et billede af en fremmed, kan du derefter finde ud af, hvem denne person er gennem deres sociale medieprofil. Indtil videre fungerer det med VK, et populært russisk socialt netværk.

FindFace bruges hovedsageligt til identifikation, verifikation og dokumentation. Det kan søge 250 millioner ansigter på 0,3 sekunder. Det fastholder dette tempo, og det er et vigtigt kriterium for dets præstation.

Det nåede for nylig 95% af nøjagtigheden under nogle omstændigheder takket være neurale netværk, der er trænet til næsten perfektion. Med en cross-platform API kan den køre på enhver web-, mobil- eller desktopapplikation.

# 4. FaceVault

Dette fungerer kun og sikrer sikkerhed for iPhone, iPads og iPods. En app kendt som FaceVault leverer ansigtsidentifikation og låser derefter iOS-enheden op for enhver funktion ud over dem, der tillader slide-to-share-gestus.

FaceVault bruger enhedens frontvendte kamera til at scanne dit ansigt. Selv hvis du bruger makeup eller briller, kan dit ansigt let registreres.

Hvis det ikke registrerer dit ansigt, skiftes du til en anden tilstand, hvor du kan låse appen op med en mønsterbaseret kode.

# 5. Ansigtsregistrering

FaceDetection-skærmlåsen er en anden app med høj sikkerhed til ansigtsgenkendelse med ansigtsgenkendelse, som er en passende app til privatlivets fred og sikkerheden for din digitale ejendom.

Appen Ansigtsgenkendelse lader kun din telefon låse op, når den registrerer dit ansigt. Du kan bruge skærmlåsen Ansigtsgenkendelse til både at låse dine individuelle apps såvel som en skærmlås. Men der er også en adgangskode, hvis ansigtsgenkendelse mislykkes.

Du skal træne din telefon til at genkende dit ansigt, før du kan låse din skærm. Dette er en engangsproces. Det beder dig om at indstille dit sikkerhedsniveau til at være lav, medium eller høj. Det næste trin ville være at aktivere eller deaktivere skærmlåsen efter dine præferencer og indstille en adgangskode.

# 6. Luxand ansigtsgenkendelse

Luxand giver dig mulighed for at trykke på ethvert opdaget ansigt og give det et navn. Denne app vil derefter huske ansigtet og genkende det i fremtiden.

Luxand bruges grundlæggende til ansigtsidentifikation, overvågning, tids- og kontrolovervågningssystemer, der bruger den biometriske identifikation til mere nøjagtig analyse med et højt niveau af lokal sikkerhed.

# 7. Skærm til ansigtslås

Denne app træner i dit ansigt og genkender dig automatisk. Du har ikke brug for tekniske færdigheder for at kunne bruge det. Indstil bare din adgangskode, og marker afkrydsningsfeltet for at aktivere dette på din låseskærm.

# 8. AppLock ansigt

Denne app låser alle apps, som du vil holde private. Det sikrer, at kun du har adgang til dine personlige oplysninger.

Det bruger dit ansigt som den biometriske nøgle til at låse dine apps op.

# 9. Oasis ansigt

Oasis Face er en godkendt løsning til skærmlås, der bruger biometrisk ansigtsgenkendelse. Det reducerer behovet for adgangskoder og andre loginprocedurer.

Oasis Face har en fuldt udstyret SDK på tværs af platforme. Det har også et optimeret bibliotek til iOS- og Android-mobilenheder.

Den kommer med større højere nøjagtighed og ægthed end de fleste andre apps, jeg har nævnt her, og der kræves meget lidt vedligeholdelse. Det har endda en modulær arkitektur til at evaluere ydeevnen af ​​dens ansigtsgodkendelse til mobile enheder og serversiden.

# 10. Navneskilt

Dette er en app, der genkender og låser din skærm op gennem din online eller offentlige profil. Det kører på Android og iOS.

facialnetwork.com arbejder i øjeblikket på teknologier, der kan scanne og verificere profilbilleder fra online datingapps og mere. Det kan endda genkende ansigter ved at se på slørede billeder. Det kan også straks søge personens beskæftigelse, alder og kan føre dig til deres sociale mediekonti i realtid.