Min rolle som Front-end webingeniør forklaret?

Hej, mit navn er Shaun Stone. Jeg er senior front-end webingeniør fra London, Storbritannien. Jeg arbejder i FinTech-branchen og elsker det, jeg laver. I denne artikel vil jeg forklare lidt om min rolle. For alle derude, der ønsker at forfølge en karriere inden for webudvikling, kan du finde dette nyttigt.

Jeg vil dække: hvad vi laver, hvordan vi styrer vores arbejde, karrierevejen, sprog og værktøjer, vi bruger. Afslutningsvis vil jeg give råd om, hvordan du kan bryde ind i softwareindustrien. Bare rolig, jeg sælger ikke noget - nogle råd, jeg ville ønske, jeg havde, da jeg startede. ?

En front-end webingeniør er ansvarlig for at implementere visuelle elementer, som brugerne ser og interagerer med i en webapplikation.

Vi bygger UI ?

Vi er fokuseret på at opbygge brugergrænsefladen (brugergrænseflader) til brugerne af vores websted eller webapplikation. Vi overvejer et par ting:

 1. Tilgængelighed: Ofte overset på nettet, vi designer vores applikationer til at imødekomme brugere med en eller anden form for handicap. Dette kan være kognitiv svækkelse eller begrænset fingerfærdighed. En person, der kæmper med klikbare områder som radioindgange eller afkrydsningsfelter er et eksempel.
 2. Æstetik: Stilarterne i vores UI-elementer såsom knapper, skrifttyper og afstand. For nylig implementerede vi et designsystem, der håndhæver konsistens på tværs af vores produkter. Flere oplysninger om designsystemer kan findes her.
 3. Ydeevne: Vi er nødt til at tænke over ydeevnen for vores applikationer for at holde sidehastighederne hurtige. Dette indebærer at reducere netværksanmodninger, holde billeder og SVG-filer optimeret ved hjælp af metoder som komprimering. Jo hurtigere du indlæser denne tilmeldingsside, jo større chance har du for, at brugere tilmelder sig. Vi bruger Lighthouse by Google til at sammenligne og samle interessante målinger.
 4. Sikkerhed: Paramount. Små bugs i kode kan resultere i, at private oplysninger lækkes, og der er mennesker derude, der er sultne på det. Selvfølgelig er det et stort emne. Se de grundlæggende oplysninger om informationssikkerhed fra Mozilla:
 5. Kodekvalitet : Vi bruger kodevurderinger til at kontrollere hinandens arbejde. Vi kræver mindst to godkendelser, før noget kan gå videre til vores live-applikationer. Vi bruger kodningsstandarder, der skal følges over hele frontend. Github tillader os at gøre dette og mere.

Ledelse af arbejde?

Vi følger de smidige principper for softwareudvikling, ligesom de fleste virksomheder gør. Det er en måde at planlægge vores arbejde i de næste to uger (en sprint). I løbet af denne proces forfiner vi de billetter, vi har, der følger de to uger.

Alt det resterende arbejde, vi har, er gemt i det, der kaldes et efterslæb. Dette efterslæb bliver fyldt med det arbejde, vi skal udføre i fremtiden.

At have et kørekort giver os en klar retning af, hvor vi vil være. For at gøre dette bruger vi et projektstyringsværktøj kaldet Jira af Atlassian.

Ceremonier ?

 1. Sprintplanlægning sætter holdet op til succes gennem hele sprinten. Mødet indebærer at gennemgå efterslæbet på det arbejde, der skal udføres, og prioritere, hvad der skal afsluttes i de næste to uger. Holdet skal estimere hver historie for at se, hvor stor indsats der kræves af os. Baseret på den involverede indsats kan vi måle kapacitet (hvor meget der kan gøres i forhold til den tilgængelige udviklingsressource).
 2. Daglig stand-up er et meget kort møde med dit team for at forklare: hvad du gjorde i går, hvad laver jeg i dag, og er der noget der forhindrer mig i at udføre mit job? (blokering). Dette holder alle i løkken. Hold det kort. Engang varede en stand-up en time for mig ...?
 3. Sprint gennemgang sker i slutningen af ​​sprinten. Vi viser for andre interessenter (medlem af produktteamet, brugere af vores system), hvad vi formåede at opnå. Vi gør dette ved at lave en demo af det arbejde, vi har udført. Dette giver dem tillid til, at vi skrider frem.
 4. Retrospektiv er en måde at reflektere over, hvad der gik godt, og hvad der ikke gjorde. Dette giver problemer. Fra disse problemer skaber vi handlinger. En handling er en ting at starte en proces, hvor vi kan stoppe den negative ting fra at ske igen. De ting, der gik godt, giver os en forståelse af, hvad der får os til at arbejde bedre.

Karrierevej ↗️

Virksomheder har deres egne karriereveje. Et meget almindeligt mønster for progression som softwareingeniør er følgende.

Bemærk: Dette er min egen mening og baseret på mine egne erfaringer. Udtrykket 'ingeniør' og 'udvikler' bruges om hverandre.

 1. Juniorudviklere har ringe eller ingen erfaring. De har brug for at blive guidet af mere seniormedlemmer i teamet til at udføre deres arbejde. De vil normalt stille mange spørgsmål, men kan lære meget og vil være meget motiverede til at gøre det. Deres løn er startniveau.
 2. Midt-niveau udviklere har en rimelig mængde erfaring. De kan udføre bestemte opgaver alene. Men stadig nødt til at se til seniormedlemmer for vejledning fra tid til anden. De kan hjælpe juniorer og også give gode ideer til seniormedlemmer.
 3. Seniorudviklere kan levere fra start til slut uden vejledning. De får andre til at gøre det samme og følge god praksis. De har erfaring nok til at vide, hvornår ting kan gå galt, og hvordan man undgår disse problemer.

Men når du kommer til Senior, er det det? Nej, det burde det ikke være. Der er to stier, du kan følge.

4a. Teknisk leder / hovedudvikler / arkitekt vil blive givet til kernen / højere rangudvikleren i teamet, der giver en solid teknisk vision og har respekt for deres jævnaldrende. Mindre involveret i kode og mere i grundlaget for de anvendte sprog og biblioteker, udviklingsprocessen og infrastrukturen.

4b. Team Lead / Team Manager er nu mere fokuseret på teamets folk. Deres velbefindende, deres karriereudvikling og at have en en-til-en med hvert holdmedlem for at sikre, at de er glade, men også leverer som forventet. Flere møder vil resultere i mindre udviklingstid. Ledelsesfærdigheder er påkrævet, og det er ingen nem opgave.

Efterfølgende kunne du gå til en mere udøvende rolle. Et eksempel er en ingeniørchef. Denne person administrerer flere Tech Leads / Team Leads. Et andet eksempel er Chief Technology Officer.

Virksomheder bedømmer normalt dit kompetenceniveau ned til det antal års erfaring, du har. For mig er dette en fejlslutning. Jeg har arbejdet med nye startere, der blev mærket mere Junior, men som var vidende og stærke. Kandidater skal tages til pålydende værdi.

Sprog at lære?

 1. HTML er et markup sprog, strukturen på websider.
 2. CSS er sproget til at beskrive præsentationen af ​​internettet, beskæftige sig med farver, layout, afstand og mere.
 3. JavaScript er Internets sprog. Det er et sprog på klientsiden og forbedrer interaktionen for brugeren på en webside.

Brug meget tid på at mestre disse tre sprog. Jeg har et hurtigt eksempel på, hvordan de arbejder sammen i denne CodePen. Har en leg rundt!

Bemærk: Dette eksempel er kun forenklet til demonstrationsformål.

Se min CodePen her

Hvis du er klar til det, skal du oprette din egen version med et firmanavn efter eget valg og skrive i kommentarerne.

Værktøjer til brug? ️

 1. Brug Git til at administrere versionerne af din kode. Det giver hold mulighed for at samarbejde om filer uden at medføre tab af arbejde.
 2. Brug et integreret udviklingsmiljø (IDE) til at skrive din kode. Det er software, der ligner Notesblok, men som kommer med flere klokker og fløjter. Det kan give forslag til, hvordan du skriver din kode, og farvekoder din tekst, så det er lettere at fortolke.

Rådgivning?

Den første ting at gøre er at oprette en Github-konto. Ligesom Behance for designere vil dette være et sted, hvor du kan fremvise den kode, du skriver. Det vil give os (arbejdsgivere) noget at arbejde med. Da jeg forlod universitetet, ledte jeg efter en mulighed for at bygge noget, selvom det var gratis. Jeg vidste på lang sigt, at det ville gavne mig.

Find freelance arbejde?

Et af mine første freelance-projekter var for et stort firma. Den applikation, de ønskede, at jeg skulle bygge, var let et tilbud på £ 2-3K. Jeg gjorde det for et par hundrede pund. Det var en fuldstændig stjæling for dem, men det hjalp i interviewet til mit første job, det er helt sikkert.

Bevis, at dit arbejde eksisterer?

Når jeg gennemgår CV'er, normalt hvis det står, at du har lavet et kursus om Udemy, og det er det, er det ikke nok. Jeg vil se bevis på dit arbejde. For hvert projekt, du har arbejdet med, selvom det var et personligt projekt eller et familiemedlem, er det noget, der kan sættes på CV'et. Disse påstande om erfaring skal bakkes op med reelle beviser, hvad enten det er et link til videodemoen eller et link til den rigtige side.

Første job? Store! ?

Nu samler du en lille samling arbejde. Du imponerer på et lille firma og begynder dit første job. Du bliver junior, og folkene omkring dig har meget at lære dig gratis. At lære af dine jævnaldrende er den bedste måde at lære efter min erfaring på og er selvfølgelig meget billigere. De fleste online kurser hjælper først og det er godt at følge dem sparsomt. Du skal være i stand til at hæve dine færdigheder via ægte kommerciel erfaring fremover.

Bevis dig selv?

Vis at du brænder for dit arbejde, og at du vil forbedre tingene proaktivt. Hvert job, du får, vil have gode og dårlige kvaliteter ved det. Prøv at finde ud af, hvordan du kan forbedre de dårlige ting, og tage de gode ting om bord i fremtidige projekter. I et nyt job - hvis det måtte være - lær dem de gode ting, du har lært tidligere, og prøv at ordne de nye dårlige ting. Hvis du føler, at du ikke lærer mere, skal du ændre omstændighederne, så du gør det. Dine færdigheder skal altid være relevante i branchen, ellers bliver du efterladt. Det er trist, men sandt.

Sælg dig selv?

Find altid undskyldninger for at føje til din LinkedIn. Forklar hvad du gjorde i dit job (roller og ansvar). Dokumenter det som en dagbog, før du glemmer det. Tilføj et professionelt foto og et stærkt resume. Dette er hvad jeg har i øjeblikket. Det har udviklet sig gennem årene.

Hidtil har jeg mere end 7 års erfaring med at opbygge webapplikationer. Jeg har arbejdet inden for bilindustrien, økonomi, onlinespil og været udsat for at opbygge og vedligeholde skræddersyede webapplikationer til forskellige virksomheder, der er involveret i: bilvaleting, digital underholdning, industrielle gasser, detailhandel og sammenligning af bredbåndstjenester. Nogle af mine nøgleinteresser involverer at skrive fiktion og ikke-fiktion, opbygge og integrere API'er, automatisere gentagne opgaver, opbygge mobilspil og animationer med Haxe, Unity eller JavaScript / HTML5 lærred.

Ud over at have læst mange tekniske bøger, har jeg skrevet min egen kaldet Automatisering med Node.js. Jeg læste artikler på platforme som Sitepoint, CSSTricks, Egghead, PHPArchitect og Smashing. Jeg deltager i konferencer som PHP London og holder øje med Facebook og Googles udviklerkanaler. Jeg er altid åben for nye tilgange og ser ud til eventuelle tip og tricks, jeg kan anvende på mit eget arbejde - som jeg også kan dele med mine jævnaldrende.

Det er en tempofyldt industri ??

Frontend-verdenen bevæger sig meget hurtigt. Biblioteker / rammer ser altid ud til at dukke op år for år. Du vil se, at mange roller kræver erfaring med React (oprettet af Facebook), Angular (af en Google-medarbejder) eller Vue (af en smart fyr kaldet Evan You). Der er mange flere, men jeg vil ikke gå i detaljer nu.

Prøv at forstå disse biblioteker, da de er meget efterspurgte. Jeg arbejder med React i min rolle og har investeret meget tid i at blive dygtige til at bruge det. Disse biblioteker og rammer er et lag, der sidder oven på JavaScript-sproget. Bliv en pro i JavaScript først.

Byg ting ??

Motiver dig selv til at arbejde på et projekt i din egen tid. I årevis var jeg så interesseret i personlige spiludviklingsprojekter. Du lærer så meget under processen. Jeg tænkte tilfældigt på arbejdet en dag, "Ville det ikke være en god idé at have et spil som slagskibe, men med kaniner i stedet." Jeg ved rigtigt ... underlig tanke at have .

Så jeg fandt en kunstner, fortalte ham, hvad jeg ønskede, og fik derefter arbejde på et bevis på konceptet. For at spille placerer du fem kaniner og fem fælder og læner dig derefter tilbage og ser. Jeg vil ikke ødelægge overraskelsen. Spil her.

Det er det for nu. Hvis du nogensinde vil have flere råd, er du velkommen til at kontakte mig! Tak for læsningen og held og lykke! Slip et par klapper, hvis du vil. ?

Alt det bedste,

Shaun Michael Stone. ✌️