Hvad er en SDK? Softwareudviklingssæt forklaret på almindeligt engelsk

Et softwareudviklingssæt (SDK) er værktøjskassen i softwareudviklingsverdenen. Men i stedet for værktøjer som skruetrækkere og tænger indeholder SDK'er biblioteker og API'er (Application Programming Interfaces), der gør det lettere at oprette applikationer til specifik software og hardware.

Nogle SDK'er er nødvendige for at udvikle en platformsspecifik app. For eksempel kræver udvikling af Android-apps i Java Java Development Kit, iOS-apps iOS SDK og .NET Framework SDK til Universal Windows Platform.

Alt dette sker gennem de biblioteker, der er inkluderet i hver SDK. Et bibliotek er i det væsentlige et stykke software, der gør det muligt for din applikation at kommunikere med den specifikke platform, den kører på.

Værktøjer til fejlfinding og oprettelse af visuelle elementer er ofte inkluderet i SDK'er, hvilket gør det let for udviklere at rette deres applikationer eller oprette tekstfelter og knapper. Ofte inkluderer SDK'er også prøvekode, så udviklere hurtigt kan blive fortrolige med den platform, de koder for.

Mere information:

  • En begynderguide til den nye AWS Python SDK til Alexa
  • Sådan oprettes en Cryptocurrency-prislisteapp ved hjælp af Flutter SDK
  • Sådan installeres Facebook SDK i en React Native Android- eller iOS-app